Sivut

sunnuntai 29. huhtikuuta 2012

Ulkoistettu koiran näyttelyvisiitti

Ilmoitin Foxin Lahden näyttelyyn ja aika paljon ilmoittautumisen jälkeen kävi ilmi että mulla oli samana päivänä valmennuskurssiin liittyvä juttu, josta en voinut jäädä pois. Onneksi Foxin veljen Vertin omistaja Emmi asuu samassa kaupungissa meidän kanssa, joten sain Foxin matkustamaan Emmin ja Vertin kanssa näyttelypaikalle. Sitten täytyi kysellä handleri, koska kasvattaja esitti samassa luokassa olevan Vertin. Onneksi kasvattajan kautta saatiin handleri Foxille. 


Foxi lähti Emmille jo eilen illalla ja sanonpa vaan että tuntuipa tämä talo tyhjältä kun koira ei ollut täällä. Jotenkin sellaista hassun hiljaista kun on jo tottunut siihen että Foxi on aina kotona. Emmillä oli mennyt hyvin, Foxi oli riehunut Vertin ja Emmin lapsien kanssa :)


Sunnuntaina sitten näyttelyyn. En tiedä tarkemmin miten siellä meni ja mitä ihan tarkalleen tapahtui. Ei mitään erityisen erikoista kuitenkaan. Vähän oli Foxi kuikuillut Emmiä kehässä ja vaikuttanut Emmin mielestä jännittyneeltä. Ilmeisesti kuitenkin handleri-Anni oli saanut Foxin esiintymään hienosti, koska arvostelussa kehutaan esittämistä :)


Attractive youngster. Nice head and expression. Well developed body. Front should be better standing & moving(?). Good hind angulation. Moves with temperament & good drive but needs to tighten in topline. Very well handling

Tuomarina oli Marie-Luise Doppelreiter Itävallasta. Kuuleman mukaan oli aika tiukka tuomari. Toisaalta ihan hyvä, koska tuskinpa ne kaikki 37 tolleria erinomaisen arvoisia olisivat olleet. Foxi siis jälleen erittäin hyvä, sijoitus junnuluokassa kolmas. 

Viikolla harjoittelin Foxin kanssa pariin otteeseen Gerardin signaaleita ja se tuntuu kyllä oppivan. Etenkin liikkeissä meni harjoiteltaessa aivan tosi hienosti, minä vaan tulin perässä narun päässä ja koira meni eteenpäin. Jossain vaiheessa Foxi tajusi myös itse venyttää takajalkojaan, oikeastaan jopa liikaa :D 

Kiitos paljon Emmille Foxin majoittamisesta ja kuljettamisesta sekä kiitokset Annille Foxin esittämisestä! 


Jälleen olisi kiva saada uusi lukija tunnustamaan että lueskelee meidän blogia! ;)

3 kommenttia:

  1. Foxi esiintyi todella nätisti :) Tosi kiva arvostelu myöskin!

    VastaaPoista
  2. http://anniraittinen.kuvat.fi/kuvat/Shows+2012/Lahti+Int%2C+29.4.2012/TLNJW-12+Baniettas+Maserati+Grancabrio.MOV Tuossa linkki, jossa näkyy kuin Annilla ja Foxilla meni :) Ai nii, taidetaan huomenna nähdä Haminassa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Foxihan meni hienosi! :)

      Haminassa nähdään juu, saa nähdä mitä ruotsalaissetä sanoo mörssäristä :D

      Poista