Sivut

maanantai 23. huhtikuuta 2012

Agimesta

Meidän viimeiset treenit UMN ryhmässä Agimestassa. Edelliset lintsattiin, koska olin kauheassa flunssassa kotona. 


Aloitettiin perus luoksepäästävyydellä, ei mitään ongelmia. Tosin siinä odotellessa että kouluttaja kävi muiden koirien luona Foxi meni maahan. Ehkä meidän odottelutreeni on auttanut johonkin. Samoin myös aulassa Foxi odotteli tosi nätisti.


Sitten tehtiin itseksemme seuraamista. Mä olin ajatellut että palkkaan Foxia enemmän lelulla näissä treeneissä, mutta Foxi ei ollut sen palkkalelusta alun jälkeen kovin kiinnostunut, joten siirryin lihapullanpaloihin. Ihan muutaman askelen pätkiä ja heitin palkan eteen. Aika isoja paloja että löytyi helpolla. Meillä siis vähän ollut seuraamisessa ongelmana että koira jätätää. Luvattoman monta toistoa mutta eteenpäin suuntautuva palkka kyllä toimi, sillä koira ei enää laahustanutkaan mun perässä. 


Hyppyä. Ei tarvinnut mitään käsimerkkiä enää, kiitos itsenäisen treenauksen. Oikein hienoja :) Vielä vaan täytyisi saada loppuosa kuntoon ettei koira istu ennen käskyä kun menen sen viereen. 


Jääviä, siis seisomista. Ollaan tehty käsiavulla, mutta kouluttaja suositteli meille takapalkkaa. Sitä oli tarkoitus kokeillakin mutta Foxia ei olisi voinut vähempää kiinnostaa kouluttajan narupallo. Ehkä meillä voisi toimia namialustalla. 


Vähän ärsyttävät treenit. Osittain tosi kivoja juttuja, mutta koira oli koko ajan vähän väsyneen ja innottoman oloinen. Eilen oltiin ulkona viisi tuntia putkeen ja tänään aamulla oli kanssa puuhastelua, josta lisää myöhemmin :) Kai aikaisempi puuhastelu oli väsyttänyt pikkutollon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti