Sivut

tiistai 10. huhtikuuta 2012

Pääsiäismaanantain tokot

Kotiuduttiin Ruovedeltä paljon aiemmin mitä kuvittelin, joten päätin vielä näyttelyn jälkeen suunnata Espooseen tokotreeneihin. Paikalla kävikin sitten ilmi, että hallin ovi oli lukossa ja meidän kouluttajillamme ei ole siihen avainta, joten päädyttiin treenaamaan parkkikselle. Ihan kiva, mutta oma varustautuminen oli kyllä sisätreenejä silmälläpitäen valittua(meinasin jopa kotona jättää takin kokonaan kotiin!).


Aloitettiin luoksepäästävyydellä. Foxi istua napotti kiltisti mun vierellä perusasennossa ja antoi myös hyvin katsoa hampaat. Eipä tässä kyllä ikinä mitään ongelmia ole meillä ollut. Tämän jälkeen tehtiin liikkestä seisomista. En edelleenkään seuruuttanut kunnolla vaan Foxi tuli vähän vapaammin mun vasemmalla puolella. Kivoja stoppeja, mutta nyt täytyisi häivyttää käsiapu pois. Kokeiltiin myös liikkeestä maahan, mutta se ei oikein toiminut. Täytyy ottaa treenauksen alle!


Paikkis täydellä ajalla, matkasta ei tietoakaan. Kävin palkkaamassa minuutin kohdalla ja Foxi makasi taas kivasti paikallaan. Kuten aina :) Tosin taas lonkalla, täytyy itse treenatessa kiinnittää tähän nyt erityistä huomiota ettei tule tavaksi!


Lopettiin luoksareihin. Foxi tuli ehkä vähän mun yllätykseksi hienosti ekalla käskyllä. Tarvitsee lisää vauhtia ja vähän terävämmän lähdön, mutta ehkä ollaan pääsemässä eroon meidän viime syksyisestä luoksariongelmasta. 


Näen tuolta tilastoista että tällä blogilla on jonkin verran lukijoita. Olisi kiva tietää ketkä meidän touhuista lukevat, joten kirjoitelkaapa(ja laittakaa vaikka linkkiä omaan blogiin/sivuille) jotain tuonne kommentteihin! 


Readers of this blog, please write something to comment section! I'm curious to know who reads this blog :)

2 kommenttia:

  1. Minä voin ainakin tunnustaa kurkkivani teidänkin blogia silloin tällöin :) Tollereiden treenitouhuista on aina kiva lukea, eikä näitä treeniblogeja liikaa ole. Meidän blogi löytyy tuolta nimimerkin takaa, jos kiinnostaa kurkata. Lukemista ainakin riittää takuuvarmasti, laadusta voi olla montaa mieltä :D

    Hannis

    PS: Ja ei siellä l-palstoilla niin montaa tolleristia ole, etteikö muiden puuhia ehtisi vähän seuraamaan ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentista! Yksi lukija uskaltautui tunnustamaan :D

      Mä olenkin joskus tainnut lueskelle tuota teidän blogia :)

      Poista