Sivut

keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Ylläri

Taas oltiin taipparitreeneissä Kulosaaressa. Tänään oli vuorossa hakuruutu. 


Aloitettiin perus luoksarilla jälleen ja siinä ei ollut mitään ongelmia. Sen jälkeen yksi markkeeraus kouluttajan damilla. Heitto meni johonkin risun alle ja Foxi ei saanut sitä ylös. Uusi yritys. Foxi kävi nuuhkaisemassa vierasta damia ja tuli sitten mun luokse. Uusi lähetys ja sitten dami nousikin ja palautui mulle hienosti :) Ei ollut samanlaista pelleilyä kun viime kerralla palautuksissa, tosin silloin kusahti kyllä kaikki muukin.


Sitten päästiin itse asiaan eli hakuun. Tehtiin ensin niin että kävin viemässä koiran kanssa damin pöpelikköön ja sitten lähetin etsimään. Ei mitään ongelmia, aika suoraan damille ja suoraviivainen palautus myös. Sitten kävin itse viemässä damin ja Foxi jäi odottamaan kouluttajan kanssa. Lähetys ja edelleen etsi oikein hienosti ja palautti myös tosi nätisti. Sen jälkeen kouluttaja kävi viemässä damin. Jälleen oikein hienosti etsi :) Kouluttaja oli oikeasti aidosti yllättynyt kun Foxi osasikin niin hyvin. Kehui oikein paljon että hienoa työtä tekee ja palauttaa nätisti ja varmasti. Foxi oli kuulemma näyttänyt uneliaalta mutta jotenkin heräsi muka töihin ja etsi tehokkaasti. 


Ainoa kehityksen paikka mikä meidän haussa oli kohdistui muhun. Täytyy muistaa laittaa hihna taskuun ennen kun lähetän koiran :D Pikku hiljaa pitää vaan lisätä haastetta treeneihin, isontaa hakualuetta ja piilottaa damit niin ettei koira näe. Variksillakin pitäisi tietenkin joskus tehdä...


Treenikaveri totesi että taisi olla Foxin mielestä tarpeeksi haastetta haussa niin se suoriutuikin hyvin. Tiedä sitä, oli tai ei. Viime kerralla koira oli vaan niin järkyttävä :D


Päästiin kokeilemaan myös lähihakua. Tai no, meille se oli vaan minikokoinen hakuruutu. Täytyisi kaivella pilli jostain niin voisi alkaa harjoitella sitä vihellystä ja lähihakua lisää. 


Oli hurjan kiva onnistua noin hienosti ja yllättää kouluttaja, positiivisesti :) Tai no ei Foxi varsinaisesti itseään ylittänyt, teki vaan kuten sille on opetettu :)


Uutta tunnustajaa odotellaan edelleen ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti