Sivut

maanantai 16. huhtikuuta 2012

Aavan meren tuolla puolen

Hieno teema näillä Viron matkoihin liittyvillä postauksilla!


Suunnattiin lauantaina kaverin ja Foxin kanssa ensin junalla Helsinkiin ja sieltä laivalla Tallinnaan. Junamatkalla ei viitsitty tunkea istumaan kamojen kanssa, joten Foxi tuntui ehkä hieman levottomalta kun jäätiin seisomaan eteisaulaan. Ei se pelkää, kunhan ihmettelee miksi mitään ei tapahdu. Käveltiin Rautatieasemalta Linda Linen terminaaliin ja pienen odottelun jälkeen päästiinkin laivaan. Foxin matka sujui mukavasti, se nukkui tyytyväisenä omassa häkissään. Aivan erilaisella fiiliksellä kun aikaisemmalla Viron matkalla! Meidän matkaporukasta(minä, kaveri ja Foxi) Foxin menomatka taisi mennä parhaiten, kaverin kanssa hytistiin kylmästä kun ei kumpikaan oltu ihan parhaassa kunnossa(flunssa tuloillaan).


Löydettiin aika pian hotellille, joka tällä kertaa oli Reval Park & Casino. Huone oli oikein kiva ja tilava. Valaistus vaan vähän huono. Sitten suunnattiinkin sateisen harmaassa säässä madottamaan koira Saku Hallille. Madotuksen jälkeen suunnattiin takaisin hotellille. Minä ja kaveri oltiin voipuneita ja kylmissään ja Foxikin oli selvästi väsynyt matkanteosta, se makoili jo unisena trolleybussissakin huvittaen paikallisia. 


Pakottauduttiin kaverin kanssa lähtemään kuitenkin syömään. Kun odoteltiin hissiä niin alkoi kuulua Foxin mellastus, tosi hassuja ääniä kyllä. Se taisi viime reissulla keksiä että jos mekastaa huoneessa niin sitten tullaan hakemaan pois tai ainakin katsomaan mikä on hätänä. Kaverin koira nimittäin teki niin maaliskuussa ja sitten lopulta haettiin se meidän mukaan. Kylmästi vaan jätettiin Foxi ja hurautettiin hissillä alas. Syötiin lähimmässä kiinalaisessa ja siellä olikin aivan valtavat annokset! Käytiin shoppailemassa eväät näyttelypäivää varten(lihapullat on eestiksi lihapallid :D). Hotellilla odotti vielä koiran tassujen pesu ja jestas se oli taas kerran hurjan likainen! Viimein päästiin itsekin lämpimän suihkun kautta nukkumaan.


Sunnutaiaamuna kävin Foxin kanssa kävelemässä hotellin viereisessä puistossa. Ihan sopivankokoinen aamupissatus/-lenkityspaikka. Hotellihuoneessa laitetiin kamat kasaan ja käytiin aamupalalla. Tällä kertaa Foxi jäikin hiljaisena odottamaan huoneeseen. Aamupala oli melko monipuolinen ja hyvä. 


Sitten suunnattiinkin taas Saku hallille näyttelypaikalle. Kehää odoteltiin jonkin aikaa ja kun lopulta päästiin kehään niin Foxi esiintyi ihan kivasti. Tuomari olikin tosi nopea ja pian minulle tyrkättiin jo vaaleanpunainen nauha käteen erinomaisen merkiksi! Sitten hetkinen odottelua junnu-narttujen ajan, jossa Alva-sisko piti myös Suomen lippua korkealla saaden myös erinomaisen! Sisarukset olivat vastakkain ROP-juniorikehässä ja tällä kertaa Foxi veti pidemmän korren, ollen ROP-junnu :)
Käytiin vielä kerran kehässä valioluokan Dylania(Fireheart Knock Out) vastassa paras uros kisassa. Tuomari sanoi että poikien välillä ei ollut epäselvyyttä kumpi on ykkönen, tällä kertaa se oli Dylan, joka saikin cacibin ja täten tuli kansainväliseksi muotovalioksi(CIB) ja Eestin muotovalioksi. ROP-kehässä olivat vastakkain Dylan ja Alva, Dylan lopulta ROP ja Alva VSP. Foxi sai junnu-sertin, jota lähdettiin hakemaan ja hienon tittelin, Tallinnan Juniori Voittaja 2012. Arvostelu oli lyhyehkö ja aika epäselvällä käsialalla ja vieläpä eestiksi kirjoitettu, joten sitä ei nyt ole tähän laittaa. Suomalaiset tollerit siis veivät kaikki tittelit, kun Foxi sai urosten junnuvoittaja-tittelin, Dylan aikusten voittaja-tittelin ja Alva parhaana narttuna molemmat tittelit! Vielä lämpimät onnittelut Jenni ja Minna!

Edestakaisin
 Käytiin vielä pyörähtämässä BIS-junnukehässä, jossa saatiin Maret Kärdiltä lämmin kädenpuristus ja  lupa lähteä kotimatkalle. Katsottiin vielä Dylanin esiintyminen 8-ryhmän kilpailussa. Aika hienosti meni ja Dylan pääsikin kuuden parhaan joukkoon, muttei sen jälkeen enää varsinaisille sijoituksille.


Reissulta jäi suuhun ihan hyvä maku. Laivamatkat meni Foxilla paremmin kun edellisellä kerralla, saatiin se junnu-serti, jota tavoiteltiin. Hotelli oli kiva. Itse olisin voinut olla paremmassa kunnossa, mutta minkäs teet kun on flunssa niin sitten on flunssa.


Edelleen olisi kiva saada lukijoilta jotain kommentteja! Yksi uskaltautui jo tunnustamaan että seurailee meidän blogia, kuka on seuraava uskalias? :)

2 kommenttia:

  1. Ehkä mä tunnustan, että jäin stalkkailemaan sun koirajuttuja.... :))

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hahaa, seuraava tunnustaja!
      Mä pääsenkin nyt stalkkailee sun blogia :D

      Poista