Sivut

sunnuntai 13. toukokuuta 2012

Näyttely ympyräkaupungissa

Haminan kaupungissa on hieman erikoinen kaavamalli, nimittäin ympyrä. Yleensä suomalaiset kaupungit taitavat noudatella ruutukaavaa. Suosittelen katsomaan jotain karttaa, jossa näkyy Haminan keskustan katuja. Hassunnäköinen ympyrä, jonka keskellä on nätti vanha rakennus. Varmaankin vanha raatihuone. 


Kurvattiin Haminaan Emmin kanssa. Olin yllättynyt että Hamina olikin oikeastaan yllättävän lähellä, meiltä oli vain kahden tunnin ajomatka. Näyttelypaikalla ei ollut mitään isoa parkkipaikkaa kuten normaalisti on vaan autoja oli ripoteltu vähän mihin sattuu. Mekin jouduttiin jättämään auton aika kauas, mutta jotenkin kamojen rahtaaminen ei haitannut ollenkaan. 


Näyttelyalue itsessään oli aika erikoinen. Itselle tuli siitä mieleen joku vanha gladiaattoriareena. Kehät olivat nimittäin montussa, jota reunusti punaiset tiiliseinät. Lisäksi monttu oli katettu. Kyseessä kuitenkin siis ulkonäyttely. Paikan nimi oli Hamina Bastioni ja äsken kurkkasin sen kotisivuilta mitä siitä kerrotaan: "Hamina Bastioni on tapahtumapaikka, joka taatusti jää mieleen!"


Ennen kehää siistittiin hieman Foxia ja kokeilin miten se seisoi. Tällä kertaa aika skarpisti, koska lihapullan sijasta olikin pieni leluhiiri. 


Kehään päästiin junnuluokan jälkeen. Foxin ensimmäinen näyttely siis nuorissa! Nuorten luokassa oli kaksi koiraa. Foxi oli ensimmäisenä. Se liikkui omasta mielestä aika hyvin. Aika reippaasti ja kuten on opetettukin :) Seisoi myös mun mielestä aika kivasti. Sain vielä lisää skarppiutta kun aloin kuiskia Foxille "missä mummo" :D Sinista lappusta meille heilutettiin eli jälleen tuloksena tuttu ja turvallinen EH. Kilpailuluokassa Foxi oli ensimmäinen. Eipä olekaan koskaan erittäin hyvän saatuaan tullut ensimmäiseksi. Tuomarina ruotsalainen Bertil Lundgren.


Junioriluokassa kilpaillut Vertti-veli sai erinomaisen ja oli sertifikaatin arvoinen ja rapsahtipa se ensimmäinen sertikin velipojalle! Dina-äiti hienosti CACIB ja VSP. ROP Reetu, Hedera's Go For It. Onnittelut menestyneille! :)


Otettiin Vertistä ja Dinasta kuvia ja keksin että täytyypä Foxistakin saada uusi seisomiskuva. Niitä on yksin hieman vaikea ottaa, joten tässäpä nyt erittäin hyvä tolleri pönöttämässä Haminan Bastionin "legendaarista" kivimuuria vasten!



Mycket stor hane. Lite lång i kroppen. Välformat huvud. Bra stop och hals. Något öppna vinklar fram. Bra bröstkorg. Lite lång i länden. Bra rygg. Något överbyggd. Välvinklad bak. Rör sig bra från sidan, trång bak, vid i fronten. Bra benstomme och päls.

Kuvien ottamisen jälkeen menin meidän kamojen luo ja tarkoitus oli laittaa kamat kasaan ja lähteä näyttelypaikalta. Siihen kuitenkin tuli eräs nainen kysymään yhtä tolleri-ihmistä, joka ei ollut näyttelyssä ollenkaan. Oli kuulemma tarve handlerille. Meni hetkinen ja sitten huomasin olevani käyttöluokan enkkusprinkun hihnan päässä enkkusprinkkujen PU-kehässä :o Koira osasi asetella itse itsenä kivasti, mutta sen edessä oleva uros oli jotenkin tosi kiinnostava. Aika pian siis lennettiin ulos kehästä, mutta naisen junnu-uros(jota mun aluksi piti viedä) pääsi vielä jatkoon. 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti