Sivut

keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Lauantai-illan huumaa

Tämä postaus tulee nyt vähän myöhässä, mutta ei voi mitään :D


Sovittiin Foxin kasvattajan ja veljen omistajan kanssa taipparitreenit lauantaille. Treenien aloittaminen venyi hieman myöhäksi, mutta ei se mitään. Hyvä tapa viettää lauantai-iltaa, treenata jossain Järvenpään/Tuusulan perämetsässä :D


Alku oli aika karmea. Foxi rynnäköi meidän autosta pihalle ilman lupaa ja tunnisti tietenkin Emmin auton ja kierrokset humahtivat ylös aika äkkiä. Alkoi hirveä tollerimöykkä vaikka Foxi ei ollut nähnyt vielä muita koiria ollenkaan! Kävelin sen kanssa autosta poispäin ja yritin saada sitä rauhoittumaan ja hiljenemään. Sitten käveltiin vähän eteenpäin ja Foxilla meinasi taas mölinää vähän päästä, joten hidasteltiin ja yritettiin rauhoittua. 


Aloitettiin starttipistoolilla ampumisella. Foxi istui hiljaa eikä tuntunut välittävän äänestä ollenkaan. Aika hiljainen ääni starttarissa kyllä oli. Itsellä tuli ensimmäisenä mieleen jonkun paukkuserpentiinin avaamisesta tuleva ääni :D 


Sitten oli tarkoitus tehdä yksi markkeeraus. Kun päästin Foxin noutamaan se lähtikin kasvattajan, joka siis markkeerauksen oli heittänyt, perään. Jee hienoa... NOT... No koira kiinni ja käytiin katsomassa damia hihnassa. Sen jälkeen ihan onnistunut nouto. En vaan jaksa tajuta mikä Foxin markkeerauksissa oikein mättää. Voiko onko ne sille muka liian helppoja ja se ei siksi viitsi tehdä kunnolla?


Tehtiin myös laahausjälki isolla keinokanilla. Foxi taisi lähteä ensin jäljentekijän jäljen perään. Uudella lähetyksellä se meni keinokanille, mutta epäröi sen suuhun ottamisessa. Ei varsinaisesti mikään ihme, koska keinokani oli sen verran iso ja Foxille ennennäkemätön. Menin Foxin avuksi pupulle ja kyllä se sen sitten ottikin suuhun ja kantoi minulle pienen matkan ja palauttikin käteen asti. 


Foxi ei oikein näissä kimppatreeneissä(joissa siis mukana sen ehdottomasti paras kaveri, Vertti-veli) ole esittänyt parasta osaamistaan. Sisko ja veli on varmaan sille suurimmat mahdolliset häiriöt. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti