Sivut

torstai 17. toukokuuta 2012

Treenailua

Treenattiin Karoliinan ja Nemon kanssa Kinnarissa nurtsikentällä. Olin kävellyt Foxin kanssa sinne(n.20min.) että se sai pahimmat höyryt purettua ja asiansa tehtyä matkalla. Fiksu idea, koska se käyttäytyikin paljon asiallisemmin kun viime kerralla kun treenattiin, jolloin vain tempaisin sen kotoa mukaan. 




Karoliina ja Nemo aloitti ja Foxi odotteli puuhun sidottuna kun minä kuvasin. Foxi oli aika kivasti siellä, hiljaa pääosin. Muutenkin osoittautui oikein fiksuksi vedoksi antaa koiran ensin vähän odottaa, koska se oli aivan liekeissä!


Tehtiin seuraamista. Suoraa varmaan 10m pätkää. Aivan upeaa! Se tuntui menevän tosi hienosti ja kyllä se näin jälkikäteen kuvasta katsottuna menikin hienosti. Ei tarvittu mitään imuttamisia vaan ihan itse koira piti oikean paikan ja katsekontaktin. Taisin itse myös kävellä aika reippaasti, tiedä sitten oliko sillä vaikutusta asiaan. 



Ollaan nyt tehty seuraamista etupalkan kanssa ja se näköjään on ollut meille ihan toimiva systeemi. Tuossa kuvassa näkyy että teen käsillä jotain, taidan laittaa lihapullan pienemmäksi ennen palkkausta :D Muuten yritän kyllä pitää käsiä kuten normaalisti kävellessä.


Pari luoksaria. Matka suunnilleen sama kun mitä seuraamisessa. Tarvitsi taas nimen vahvistamaan käskyä. Sen jälkeen kuitenkin ihan kiva vauhti ja perusasento myös ok. 


Tehtiin myös yksi paikkis. Foxi pysyi paikallaan kuten aina, mutta pää kääntyili kyllä aika vilkkaasti kun oli jonkin verran häiriötä, lapsia ja muuta sellaista. Ihan jees kuitenkin.

Mulla jäi tosi hyvä mieli, joten sitten temppuiltiin ja leikittiin vähäsen. Leikkiessä meinasi mennä Foxilla vähän yli, mutta edelleen mun mieli oli oikein hyvä. Ei näistä kuvista ainakaan huomaa että mulla on koko ajan jotain kädessä... Täytyneekin kiinnittää asiaan huomiota!


Kaikkien tässä postauksessa olevien kuvien copyrightit kuuluu Karoliinalle! Kiitos vielä kuvista ja treeniseurasta! :)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti