Sivut

maanantai 28. toukokuuta 2012

Training In The Rain

Hölmöjä musiikkiteemaisia nämä viimekertaiset otsikot. Tänään tuli taas treenifiilis ja oli vaan päätettävä että damit vai toko. Edellisen kerran Foxin hakuruututyöskentely oli vähän huonoa, joten ajattelin että katsotaan oliko se vain sen kerran huonoutta vai onko meillä joku oikea ongelma. Eli suomeksi siis, päädyin dameihin. 


"Lämmittelin" Foxin piilottamalla sisälle muutaman damin ja sitten päästin etsimään. Mukavaa ja vauhdikasta työskentelyä, joten uskalsin lähteä ulos. Eikös sitten alkanutkin mukava sade, jota olin odotellut koko päivän. Eihän me sokerista toki olla...


Foxi juoksenteli hetken vapaana ja sitten otin sen hihnaan ja kävin levittelemässä sen kanssa dameja metsään. Alue oli aika pieni. Pitäisikin varmaan pikku hiljaa alkaa vähän kasvattamaan hakualuetta. Foxilla oli ihan erilainen meninki päällä ja se etsi samalla innolla kun viime syksynäkin. Palautukset olivat myös taattua tolleria eli suoraviivaisia ja käteen asti. Tosin sen liikkumista hakuruudussa seuraillessani aloin miettiä että meneeköhän se mun jälkiä pitkin? 


Tehtiin toinen ruutu vähän matkan päähän ensimmäisestä samalla tavalla koiran kanssa. Siinä myös ihan mukavaa työskentelyä. Tosin yhtä damia ei jostain syystä meinannut löytää. Kävimme sitten yhdessä katsomassa tätä hukassa ollutta damia. Juuri kun olin lähettämässä sitä etsimään huomasin että pupu nökötti ihan damin vieressä! Enpä siis lähtettänytkään koiraa mihinkään. Totesin vaan pupulle "mene pois" ja se lähtikin. Tämän jälkeen dami löytyikin ja palautui myös oikein nätisti. 


Sitten koin parhaaksi lopettaa. En halunnut kastua enempää, koska mulla oli vain huppari päällä ja toiseksi tiedä sitten miten täynnä pupun jälkiä lähialue oli. Meidän pihapiirissä niitä(oikeasti ne siis ovat rusakoita) joskus on ollut mutta en ole koskaan ennen nähnyt metsässä. Olin suunnitellut tekeväni vähän linjatreeniä, mutta se jäi nyt. Ehkä käydään vielä illalla vähän linjailemassa.


Hyvä mieli jäi Foxin työskentelystä. Kyllä se osaakin. Tosin keväällä ympäristö on ollut kaikkine hajuineen hyvinhyvin kiinnostava. Pikku hiljaa lisää haastetta vaan treeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti