Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Pikajuoksua

Lauantaina ajettiin Zoran kanssa Orimattilaan mätsäriin. Paikkana oli Megamyynti Areenan halli. Kiva siisti tila, jossa oli isot matotetut kehät! Tällä kertaa osallistujamäärä oli aika pieni, joten koko homma oli varsin nopsaan ohi.

Pääajatuksena koko mätsäriin menemisessä oli se, että halusin rauhoittumisharjoituksen Zoralle. Leväytin retkituolin auki ja istuin siihen ja eipä mennyt aikaakaan kun koirakin asettui jalkoihin makaamaan. Ihan mahtavaa! 

Kehässä käytiin ja Zora seisoa pönötti nätisti. Liikkeet meni pilalle kun en muistanut että tuon kanssa saa juosta aika kovaa, jotta se ei peitsaa... Saatiin sininen nauha ja siirryttiin tyhjänä olleeseen kehään etsimään oikeaa juoksuvauhtia ravin esittämiseen. 

Pian oli jo nauhakehienkin vuoro ja nyt sitten muistin juosta vähän kovempaa niin saatiin sitä raviakin esiin :) Zora pönötti taas nätisti, mutta saatiin lämmintä kättä.

Mätsäristä siirryttiin Virpille. Oli tarkoitus tehdä ihan pari noutoa variksella. Vaan tällä kertaa Zora ei sitten millään ottanut varista. Oikeasti kyllä sen verran osaan lukea sen käytöstä, että arvasin siitä heti kun kävi variksella että se ei sitä koko päivänä tule nostamaan. Edellisenä päivänä ei ollut mitään ongelmaa, mutta nyt sitten oli taas ihan lukossa. Toivottavasti tämä nyt oli vaan mätsärin väsymyksestä johtuvaa. 

Itseluottamusta kasvattavia harjoituksia luvassa ja ehkä vähän sitä riistahommaakin!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti