Sivut

sunnuntai 10. huhtikuuta 2016

Into piukeena

Tänään oli pitkästä aikaa Foxin vuoro päästä treenaamaan. Sen treenaus on kyllä jäänyt hävettävästi vähemmälle ja tämän päivän perusteella sen kyllä huomaa. En kuitenkaan halua niitä molempia pitää mukana, koska aiemmin ainakin olen kokenut vähän haastavaksi molempiin koiriin keskittymisen. Etenkin jos Foxin kanssa on täytynyt käyttää vähän reippaampia otteita niin sen jälkeen on hieman hankala muistaa, että toista otusta täytyy kohdella silkkihansikkain.

Tälle päivälle suunnitelmissa oli markkeerauksia variksilla ja hakuruutu. Ollaan jonkun verran tehty sisällä noutoja variksilla ja silloin ei ole ollut missään mitään ongelmaa. Tänään arvasin oikeastaan jo etukäteen mitä tulee tapahtumaan. Koira ihan hurjan innoissaan kun pääsee tekemään jotain ja ei siitä johtuen kykene oikein keskittymään mihinkään tai kuuntelemaan mitään. 

Emmi heitti markkeerausheiton ja Foxi tykitti nuuhkaisemaan varista. Se on kyllä niin pelle, koska sille ei oikeasti ole mikään ongelma ottaa varista suuhun, mutta täytyy vain kokeilla että voisiko päästä jotenkin helpommalla. Tästähän ei sitten tullut yhtään mitään. Tehtiin muutama variksen nosto tiellä ja koira autoon.

Tehtiin hakuruutu kuudella damilla. Kaksi damia palautui kivalla työskentelyllä. Sitten ilmeisesti tuuli alkoi tuoda takana olleesta riistaruudusta hajuja ja koko homma meni ihan pelleilyksi. Otin koiran sieltä pois ja laitoin vielä etsimään. Se löysikin helposti ja palautti. Siihen lopetettiin.

Voi hyvää päivää vaan tuota koiraa. Ei taas sen tämänpäiväisestä käytöksestä uskoisi että se on joskus oikeasti pystynyt tekemään vaikka minkälaisia tehtäviä. Toisaalta oikeastaan tiesin että mitä tulee tapahtumaan kun Sankari repäistään remmiin :D

Uskoisin että nämä Foxin "ongelmat" saadaan kuriin ihan vaan sillä että nyt aktivoituisin senkin kanssa treenaamaan. Ei tarvitsisi sitten olla ihan pähkinöinä kun kerran puoleen vuoteen pääsee tekemään kimppatreeneissä jotain. Intoa siinä oli tänäänkin aivan valtavasti, mutta taas sitten kierroksetkin siitä johtuen niin korkealla että ei kyllä kyennyt kuuntelemaan yhtään.

On se kyllä hauska kun on kaksi niin erilaista koiraa treenattavana. Ei pääse ainakaan haasteet loppumaan kun kummallakin on omat metkunsa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti