Sivut

lauantai 27. lokakuuta 2012

Tässä on mielikuvitus liikkeellä

Mulla oli töistä poikkeuksellisesti perjantai vapaapäivä, joten koska oli valoisaa eikä satanut menin Foxin kanssa meidän lähimetsään damikassin kanssa. Ei olla pitkään aikaan tehty itseksemme mitään dameilla, joten en ihan osannut arvata millä mielellä Foxi oikein oli.

Tein meidän treenaamiin ruutuihin nähden ison hakuruudun dameilla. Taisi olla viisi damin ruudussa ja ajattelin että haetutan 3-4. Foxi oli ihanan innoissaan kun pääsi töihin! Se teki aika hyvää hakua vaikkakin aluksi ei meinannut lähteä heti palauttamaan. Pari kertaa täytyi äänellä muistuttaa mutta sitten sujui paremmin. Haluamani damit löytyivät ja työskentely tosi kivannäköistä! Jeejee!

Jatkettiin matkaa ja kun tultiin lenkin jälkeen kotia kohti tehtiin vielä toinen, iso, ruutu. Sielläkin viisi damia, joista ajattelin haetuttaa 3-4. Koira matkaan ja se jatkoi hyvää työskentelyään. Palautukset reippaammin kun ensimmäisessä ruudussa. Koska työ tuntui sujuvan annoin Foxin hakea neljä ja sen jälkeen hain itse viimeisen pois ja jatkettiin kohti kotia. 

Tosin törmättiin matkalla Foxin kaveriin, ManU sprinkkuun sekä lagotto-Suloon. Koirat leikkivät hetken metsässä ja sitten mentiin kotiin. Onneksi eivät vaan osuneet eteen juuri hakuruudun aikana, muuten olisi varmaan ruutu jäänyt vähän huonoksi. Nyt olin kyllä tosi tyytyväinen Foxin suorituksiin, ehkä se auttaa että on tullutkin pientä taukoa noutopuuhista. Kun vaan vielä saisi itse aikaiseksi sulattaa variksia ja treenata niillä! Valitettavasti pakastimen riistatilanne on hieman kehno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti