Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

Aurinkoiset lauantaitreenit

Viime lauantaina oltiin Karoliinan ja bichon Nemon kanssa lenkillä ja treenaamassa. Mä olin jo etukäteen ajatellut kiinnittäväni nyt erityisesti huomiota siihen etten palkkaa ihan mitä tahansa paikkista. 

Karoliina ja Nemo teki ensin ja samaan aikaan Foxi keräsi itsensä täyteen energiaa ja tekemisentarmoa. Tehtiin ensiksi pieni pätkä seuraamista ilman nameja ja se meni aika hienosti :) 

Sitten siihen paikkikseen. Maahanmeno oli ihan hyvä ja Foxi jäikin tosi kivasti makaamaan ja katsoikin minua, kunnes otti hirveästi häiriötä ohi kulkeneesta lapsiperheestä. Ei siis kyllä minun suuntaani katsonutkaan kun vaan tuijotti sitä lapsiperhettä. Palasin koiran viereen ja siirryin hieman, sitten uusi maahanmeno ja lyhyemmällä ajalla makuutus. Olikin paljon parempi!

Foxi tuntui tosi virkeältä ja iloiselta, joten tehtiin yksi luoksari. Toimikin hienosti tuli hurjalla vauhdilla hyvään perusasentoon! Sitten tehtiin vielä maahanmenoa perusasennosta niin että käskin maahan ja sitten Foxi joutui vaan odottamaan maatessaan. Foxi tosi helposti pomppaa makuulta ylös sen jälkeen jos ei heti tapahdukaan mitään, joten ehkä tämä toimii hieman ennakointiin. Toinen mitä voitaisi kokeilla on se ettei päätetä kaikkia liikkeitä perusasentoon.

Foxi oli ihan mielettömällä työfiiliksellä, joten tehtiin vielä hieman temppuja ja sitten lähdettiin lenkille. Koirat perinteiseen tapaansa toisistaan hyvin välinpitämättöminä ja me ihmiset koirajutuista höpisten. Foxi myös osoitti olevansa oikeasti noutaja. Koska se ei tällä kertaa kastunut sateessa niin kävi se minun ilokseni uimassa ojassa :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti