Sivut

sunnuntai 21. lokakuuta 2012

SNJ @ Hyvinkää

Eilen ajeltiin Emmin ja Vertin seurassa Wanhalle Villatehtaalle Hyvinkäälle noutajien pääerikoisnäyttelyyn. Mä olen käynyt paikalla aiemminkin ja arvelin että siellä olisi tilavampaa kuin viime vuonna Lohjalla, jossa kehät olivat tosiaan kokoa postimerkki. Vaan kun päästiin perille niin huomattiin että pienehkölle nämäkin kehät olivat ja ahtaus aika kamalaa. Ei nimittäin meinattu mahtua koirien ja kamojen kanssa kulkemaan omalle kesälle ollenkaan. Tilaa vei myös mukavasti nurkkaan jätetty jättimäinen patja, no joo, oli siinä varmaan kiva istua :D Kehän laidalla oli niin ahdasta että hyvä kun koirat mahtuivat edes kulkemaan kehään ja sieltä ulos... No minkäs teet, koiraihmiset tuntuvat olevan aika sotkuista porukkaa, joten ei välttämättä ole ihme että niitä isoja, avaria ja valoisia tiloja ei ole näyttelyihin tarjolla. Mutta joo, avautumisen jälkeen asiaan!

Tuomarina oli norjalainen Torunn Sörbye, jota olin luullut mieheksi ennen näyttelypäivää, enkä muuten tainnut olla edes ainoa! Hän oli aluksi aika hidas, nimittäin pentuihin ja junnu- uroksiin meni aikaa vaikka miten kauan. Tosin onhan se ihan hyvä antaakin nuorille koirille arvostelussa aikaa. Tosin kun päästiin urosten nuorten luokkaan, jossa meidän matkaseurueemme pojat esiintyivät oli tahti jo hieman nopeutunut :)

Foxi meni kehään Annin kanssa ja seisoi tuttuun tapaansa oikein kiltisti. Mutta ne liikkeet! Kerrankin voin sanoa että Foxi liikkui todella hienosti! Me Emmin kanssa kehän laidalla ihmeteltiin Foxin lentävää liikkumista, tai no minä ihmettelin ja Emmi kehui. Arvosanaksi saatiin erinomainen! Kilpailuluokassa tutut koirat menivät Foxin ohi Vertin voittaessa luokan ja Hedera's Love At The First Sightin ollessa toinen. 


"22 months. Excellent head and expression. Slighly upright in shoulder. Would like slightly straighter forelegs and tighter feet. Excellent ribcage. Somewhat long in loin. Very good rear angulation. Moves well"


Jäimme tietenkin seuraamaan kehän loppuun saakka ja siinäpä menikin jokunen hetki! Tosin se oli kyllä sen arvoista, sillä Foxin upea puoliveli Paavo valloitti avoimessa luokassa tuomarin sydämen ja olikin Rotunsa Paras! Myös Dina-mamma pärjäsi hienosti ollen PN2 ja Vertti-veljelle rapsahti varaserti. Foxin sisko Alva voitti hienosti nuorten narttujen luokan.

Näyttelyn jälkeen käytiin syömässä Hyvinkään uuden kauppakeskus Willan Raxissa. Nälkähän siellä lähti ja ihmeteltiin upeasti mennyttä näyttelypäivää. Voitot "tiimille" kaikissa luokissa mihin vaan osallistuttiin :)

Kun viimein illalla päästiin kotiin sai Foxi syötäväkseen raan sian kylkiluurivistön ja itse jumiutuneet sohvalle. Illalla meidät tavoitti viesti, joka oli lyhyt ja ytimekäs "Paavo BIS2!!!" wautsiwau! Paljon onnea erityisesti Minna ja Ninni sekä onnea myös muille menestyneille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti