Sivut

sunnuntai 7. lokakuuta 2012

"Mitä haloo sille oikein tarkoittaa?"

Onpas ollut hetken hiljaista täällä blogin puolella! Työt tuntuu vievän itseltäni hurjasti energiaa joten en vain ole jaksanut kirjoitella tänne, etenkään kun me ei mitään erikoisempaa olla tehty. Keskiviikkona kuitenkin kaahattiin kiireellä tokotreeneihin. 

Luoksepäästävyys alkuun ja ei mitään ongelmia. Sen jälkeen paikkis, jossa Foxi jäi jotenkin kieroon makaamaan. Oikeastaan se johtuu siitä että käänsin itse ylävartaloa tarkastaakseni ettei se jäänyt lonkalle. Sujui 1½min kohdalle asti ihan hyvin mutta sitten Foxi NOUSI!!! Koira joka EI KOSKAAN ole noussut paikallamakuusta. Syystäkin siis itseltäni loksahti suu auki. Foxi oli haistanut jonkun ruun murusen maassa ja ilmeisesti noussut sitä poimimaan. Voi miten kiva. Kävin palauttamassa koiran maahan ja se jäikin paljon paremmassa asennossa makaamaan paikkiksen loppuun. Palkka maahan kun palattiin koirien viereen. 

Foxi vaikuttaa jotenkin tylsistyneeltä tekemään koko paikkista, se on alkanut tekemään sitä vaan huonommin ja huonommin. Lonkkailua, pään kääntelyä, maan haistelua maatessa ja tämä hiton nouseminen. Joo, no kiva se pysyy kyllä, mutta ei niin kun minä haluaisin. Ja tietenkin nämä ongelmat näkyy vaan ryhmätreeneissä, että mitenkäs treenaat... Yksin tekee takuuvarmasti ja hyvässä ryhdissä maaten ja minua tuijottaen. Täytyy vaan alkaa vaatia parempaa ja parempaa suoritusta ja jättää ne huonot huomiotta. Kuulostaa aika julmalta kun koira kuitenkin periaatteessa tekee mitä pitää.

Pienen odottelun jälkeen seuraamista käskytettynä. Kouluttaja-Marian mukaan käännökset parantuneet. Hassua, ei olla niitä juurikaan treenattu. Seuratessa huomasin Foxin haistavan jotain maassa ja sanoinpa sitten sille "haloo", tästä saatiinkin noottia. "Miksi sä sanoit haloo etkä seuraa? Mitä haloo oikein tarkoittaa?" Niinpä niin, ei se tarkoita oikein mitään. Seuraavalla kerralla ehkä sanon vaan seuraa... Muuten saatiin kyllä taas kehuja hyvästä seuraamisesta. Kiva, koska ollaan sen eteen tehty aika paljon töitä. Loppuun tehtiin takapääharjoituksia, joita ollaankin itsenäisesti tehty jonkin verran. "Hei, sehän käyttää takaosaansa!" - oli kouluttajan kommentti :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti