Sivut

maanantai 22. helmikuuta 2016

Umpihangessa

Tänään treenattiin keskenämme pellolla Järvenpäässä. Ajatuksena oli tehdä Zoralle vähän pidempää linjaa ja Foxille jotain mielenvirkistykseksi. 

Zora aloitti. Sen kohteena oli pellon toiseen päätyyn jätetty dami. Se tykitti ihan mielettömällä vauhdilla koko pellon pituudelta damilla eikä palautuksessakaan kyllä vauhti hiipunut. Sitten oli tarkoitus tehdä sama toiseen suuntaan pellolla. Mutta eipä se sitten ihan niin hienosti onnistunutkaan, kun vaikutti ettei Zoralla ollutkaan uskoa siihen että kyllä se dami on linjan päässä. 

Vein sitten yhden damin noin puolimatkaan ja lähetin Zoran sille. Onnistui taas kivasti. Sitten vein toisen damin vielä lähemmäs alkuperäistä, niin että Zora sitä hakiessaan näki alkuperäisen damin. Se otti lähempänä olleen damin ja sitten tajusi alkuperäisen. Ehdin juuri onneksi puuttua ennen kun se oli alkamassa vaihtamaan, joten sitten se tykitti damin kanssa mun luokse. Sitten lähetin sen vielä hakemaan sen alkuperäisen ja nyt sain senkin damin talteen.

Siirryttiin toiseen kohtaan peltoa ja tehtiin vähän lyhyemmällä matkalla. Tähän saatiinkin jo sitten vähän varmempia suorituksia. Huomaa kyllä Zorasta että se ei enää yritä juosta damien kanssa ohi vaan palauttaa nätisti, eikä myöskään sylje dameja heti suustaan kun tulee mun lähelle. Otteet paranivat jälleen loppua kohti. En kylläkään tajua miksi se ei voi näitä tehtäviä tehdässä kantaa kunnolla dameja, vaan ottaa vaan jotenkin suuhun... Sai kyllä myös hyvä treenin kun joutui juoksemaan märässä umpihangessa. 

Sitten oli Foxin vuoro. Sille en ollut ajatellut oikein mitään, koska vähän arvelin että se on oma aivoton itsensä. Se oli hirveän innoissaan, mutta eihän mistään meinannut aluksi tulla mitään... Tehtiin lyhyitä muistinoutoja ja markkeerauksia ojan yli. Nämä sentään saatiin onnistumaankin. Vaan kyllä tuo Foxi on yksi tapaus... Varmaan sen kanssa pitäisi vaan treenata enemmän niin saisi vähän paremman fokuksen touhuun. Zoran kanssa on kyllä niin paljon helpompaa tehdä kaikkea, kun se yrittää parhaansa kun taas Foxista ei todellakaan voi ikinä tietää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti