Sivut

torstai 4. helmikuuta 2016

Sitä sun tätä

Treenihirmut heräävät, be aware!! Nyt on työharjoittelu taputeltu ja aikaa ja jaksamista taas enemmän. Jännä huomata miten paljon töissäkäyminen vie energiaa, toisaalta toistaiseksihan on aina ollut poikkeus olla töissä, koska aina jossain vaiheessa on odottanut paluu koulun penkille. 

Tällä viikolla ollaan oltu Zoran kanssa kahdestaan Helsingissä, kun Foxi on ollut äidin seurana ja ulkoiluttajana Järvenpäässä. Jännä huomata miten tuollainen toisen koiran kanssa koko elämänsä viettänyt tuntuu selvästi olevan vähän tylsistynyt elämäänsä, kun Foxi ei olekaan täällä sen seurana. Eiväthän ne ihan hirveästi leiki, mutta kyllä Zorasta huomaa että sillä on tylsää. 

Tylsyyden poistamiseksi ja muutoinkin ohjaaja on vihdoin ottanut itseään niskasta kiinni ja meillä onkin ollut erittäin touhun täyteinen viikko. Maanantaina käytiin aamulenkin yhteydessä työstämässä vähän palautuksia ulkona. Hieman meinasi vielä esiintyä sellaista halua juosta ohi, mutta kyllä se siitä. Illasta tehtiin vielä pari tuntia sulaneella variksella noutoja ja pitoa. Alkaa taas tuolta Zoraltakin löytyä intoa variksen kanssa!

Tiistaina ja keskiviikkona ollaan tehty pieniä tokojuttuja sisällä sekä ärsytetty naapureita pillin vingutuksella. Lähinnä listalla on ollut istu-maahan -vaihdot hissillä ja siinä onkin edistytty ihan kivasti. Peppu pysyy jo kivasti paikallaan. Merkin kiertoonkin löytyi aika kivasti vauhtia, huomioiden sen, ettei tässä pikkukämpässä ihan hirveästi tilaa ole. Toimi muuten myös vähemmällä heilumisella! Lisäksi iltaruuan yhteydessä ollaan työstetty taas lähihakua ja etenkin pillitystä. Pitäisi käydä ulkona kokeilemassa toimiiko se ollenkaan vai ei.

Tänään käytiin läheisessä puistossa treenailemassa. Ensiksi tehtiin linjaa. Aluksi yksi ihan tavallinen. Ja sen jälkeen niin että täytyi ylittää hajupaikka. Vauhtia on palauttaessa kyllä sen verran, että ei Zora taida edes ehtiä mitään hajuja siinä haistelemaan. Lisäksi tehtiin niin että dameja olikin kaksi peräkkäin, aika pitkällä välimatkalla tosin. Tämäkin toimi aika kivasti. Tosin ensimmäisellä yrittämällä heitin ensiksi palautetun damin maahan odottamaan ja Zora jäi vähän siihen jumiin. Tehtiin kokonaan uusiksi ja sitten toimikin jo kivemmin, 

Kokeiltiin myös markkeerauksia. Ensiksi niin että heitettiin toinen dami eteen, sitten käännyttiin 180 astetta ympäri ja heitettiin toinen dami. Jälkimmäisenä heitetty dami haettiin ensimmäisenä ja ensimmäisenä heitetty viimeisenä. Aika kivasti Z muisti myös sen jälkimmäisen damin. Nenä myös toimii kivasti silmien lisäksi noissa markkeerauksissa :)

Tänään on vielä luvassa tolleripyykkiä kun Zora pääsee pitkästä aikaa pesulle. Onhan se sentään lähdössä oikein ulkomaille asti näyttelyyn :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti