Sivut

sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Rohkea etsii aarteen

Perjantaina tehtiin Zoran kanssa hakuruutu meidän lähimetsään hakuruutu. Zora katsoi kun vein damit ruutuun. Ruudusta tuli aika vahvasti vasemmalle painottunut, niin kuitenkin että suoraan edessä oli kaksi damia. 

Zora löysi tosi kivalla vauhdilla ja asenteella kolme, jonka jälkeen lähti vielä reippaasti etsimään, muttei lähtenyt riittävän kauas löytääkseen kauimmat damit. Niinpä sitten otin sen vähän lähemmäs ja laitoin etsimään. Sitten taas löytyi. Lopetin neljän jälkeen. Oikeasti mietin jo kolmen kohdalla että nyt on ollut niin kivannäköistä työtä, että pitäisi lopettaa, vaan en sitten malttanut... Käytiin yhdessä kävellen hakemassa kaksi jäljelle jäänyttä damia. Otteissa oli kautta linjan parannettavaa.
Kotona näytin taas vaakkua Zoralle. Se pitää sitä aika kivasti ja noutikin kivalla innolla. 

Tänään ajettiin Zoran kanssa Nastolaan treenaamaan Reijan ja Sisu-veljen kanssa. Ajatuksena oli katsoa riistaa ja tehdä hakuruutu dameilla. Hakuruutuun olin ajatellut dameja ruudun takaosaan. Reija vei viisi damia ruudun takaosaan ja niin ettei niiltä ollut näköyhteyttä minuun. Yksi jäi dami jäi heitettäväksi. 

Ensin laitoin Zoran hakemaan heittodamin ja sitten ruutuun. Se lähti tosi kivalla vauhdilla ja pian tulikin dami suussa takaisin. Se haki kolme damia, jonka jälkeen Reija kävi kävelemässä ruudussa. Tämän jälken laitoin hakemaan vielä kaksi ja olen kyllä tositosi tyytyväinen Zoraan! Tosi kiva vauhti ja into koko ajan. Lisäksi palautukset oli tosi hyviä ja otteetkin dameista parempia kuin perjantaina.

Sitten nähtiin pupua ja vaakkuja. Ja niiden kanssa ei sitten tällä kertaa tullutkaan mistään mitään. Pupusta se on kyllä tosi kiinnostunut, mutta ei ottanut ollenkaan suuhun. Vaakkua se pyöräytti suussa ja sitten jätti sen ja meni sellaiseen "lukkoon" ettei enää toiminut ollenkaan.

Siirryttiin sitten pois metsästä, jotta saatiin tuota lukkoa purettua. Loppuun kokeiltiin vielä kateuskortilla, eli Zora katsoi kun Sisu nouti variksen. Tämän jälkeen kokeiltiin vielä itsekin. Ja ei, ei vaan noussut... En kyllä tajua mikä sillä nyt oli, kun on pitkän aikaa tehnyt tosi kivasta hommia vaakuilla, joten olin ehkä jopa vähän yllättynyt kun se ei ottanut nyt.

Zora jäi viikoksi Orimattilaan hoitoon ja sen jälkeen sitten palattava taas vaakkutreeneihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti