Sivut

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Uusi tokoryhmä

Maanantaina mentiin ensimmäistä kertaa UMN:n ALO-kisaavaan tähtäävät ryhmän tokotreeneihin. Nappasin Foxin äkkiä kotoa mukaan ja kurvasimme Juvanmalmille Agimestaan. Hallissa oli mielenkiintoinen tekonurmi, joka kyllä houkutteli Foxia. 


Tehtiin luoksepäästävyys, jota ei ollakaan pitkään aikaan tehty. Onnistui oikein hienosti. Seuraamista lähinnä siksi, että kouluttaja näkee miten hänelle uudet koirakot seuraavat(ei ilmeisesti tuntenut ketään etukäteen). Foxi teki tosi hienosti ja palkkasin sen pallolla, josta se innostuikin kunnolla. Täytyisi itse häivyttää imutuskäsi pois ja kääntää katse eteenpäin ja luottaa että koira kyllä tulee. 


Paikkamakuu, joka tehtiin ensimmäistä kertaa hallissa. Onnistui äärimmäisen hienolla varmuudella ja tämä on meillä ehdottoman kisavalmis liike(koskakohan tämä kusahtaa?). Makasi hyvin rauhassa koko ajan. Jos jotain valittamista pitäisi keksiä niin nousi perusasentoon vähän hitaasti. 


Harjoiteltiin myös perusasentoa liikkumalla sivuttaissuunnassa. Foxilla on omasta mielestäni hieno ja tiivis perusasento eikä se yritä huijata liian väljällä. Korjaa hienosti kun lähden liikkumaan sivulle(myös koiraan päin!). 


Aloitettiin vähän hypylläkin, mutta ei oikeastaan kauheasti ehditty tehdä sitä. Hypyssä oli kolme lautaa, ja ylihän se meni hienosti. Pitäisi itse tehdä joku hyppyviritelmä, että saisi sitä treenattua kotona.  


Saatiinpa sitten meidän tämän kevään näyttelyihin tuomarimuutoksia... Savitaipaleen Ruskovaara muuttui Paavo Mattilaksi ja Lappeenrannan Tino Pehar Harri Lehkoseksi. Tallinnan Voittajaankin saatiin tuomarimuutos... En voi tajuta tätä surkeaa tuuria! Savitaipaleelle ja Tallinnaan ollaan edelleen menossa, mutta Lappeenrannan ilmoittautumisen taidan peruuttaa, koska tuomari ei kuulemma pidä Foxin tyyppisistä tollereista. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti