Sivut

tiistai 27. maaliskuuta 2012

Mr. Gerard O'Shea

Olin Foxin kanssa viikonloppuna Tolleriyhdistyksen järjestämällä Gerard O'Shean handlerkurssilla. En ala mitenkään tarkemmin selostamaan herran oppeja, mutta uskon että hänen oppinsa toimivat Foxiinkin kunhan treenataan niitä vielä vähän lisää. 


O'Shea käyttää erilaisia signaaleita, ei niinkään suullisia käskyjä. Näitä signaaleita me lähinnä siellä opeteltiin. Ensin oli teoriaa ja sen jälkeen käytännön harjoittelua maneesissa. Äärimmäisen hyvä luennoitsija O'Shea oli, hauska ja pätevä. Tulikin naurettua teoriaosuuksissa aika paljon :)


Foxi alkoi sunnuntaina jo tajuta signaaleita, mutta niitä täytyy harjoitella vielä paljon lisää. Foxille tuotti taas hieman hankaluuksia ne hetket kun oltiin maneesissa ja kuunnteltiin Gerardia. Se kehitteli taas kaikenlaista puuhaa, mm. kaivoi maata ja pureskeli hihnaa. Tosin tämäkin kyllä väheni loppua kohden, sillä kun O'Shea teki "loppuyhteenvedon" Foxikin makasi hiljaa maassa. Kun sitten olimme lähdössä maneesista se makasi ja katsoi minua "mitä? pitääkö täältä nyt lähteä?".


Kävin lauantaina kurssin jälkeen Peten koiratarvikkeessa ja jessus! Siellä meinasi tulla hinku haalia kaikki mahdollinen, mikä vaan olisi tarttunut mukaan. Äärimmäisen hyvä valikoima ja iso, tilava myymälä ystävällisellä henkilökunnalla varustettuna :) Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti