Sivut

torstai 15. maaliskuuta 2012

Hyvä päivä

Eilen oli sellainen päivä, joka olisi voinut olla tosi tosi huono tai sitten tosi hyvä. Itse istuin ylioppilaskirjoituksissa ensin ja sen jälkeen oli Foxin terveystarkin vuoro. 


Tutkimuksissa käytiin Mevetissä Helsingissä koko Foxin pentueen voimin. Oli kiva nähdä pitkästä aikaa myös Foxin Vikke-veljeä, joka oli kyllä ulkoisesti aika erilainen kun Foxi. Painaakin kyllä 10kg Foxia vähemmän.


Ensin peilattiin silmät ja ne olikin Foxilla terveet.


Sitten peilauksen jälkeen koirat alkoi olla jo vähän tillintallin, koska niihin pistettiin rauhoittavaa. Foxi ainakin oli niin kierroksilla kun mentiin Mevetiin että odotin vaan milloin se saa rauhoittavansa. Se taisi aistia mun jännityksen, koska ei se ole eläinlääkärissä aiemmin mölissyt ja räyhännyt sillä tavalla kun eilen.


Sitten kuvattiin lonkat ja kyynärät. Eläinlääkärinä meillä oli Per Axelsson, joka lausui kyynärät 0/0 ja lonkat B/B. Nyt kuvat menee SKL:lle virallista lausuntoa varten, saa nähdä muuttuuko Axelssonin arvio mihinkään vai ei.


Itsellä meinasi lähestulkoon itku tulla kun kuulin Foxin kyynärien olevan terveet! Se sentään hyppäsi 8kk:n ikäisenä katolta alas! Jotenkin niin huojentavaa kun tämä kokemus on nyt ohi. 


Hyvän päivän kruunasi vielä tieto että saatiinkin peruutuspaikka UMN:n tokoryhmään! Ensi viikolla on luento, joka täytyy käydä ja sen jälkeen päästään Juvanmalmille halliin treenaamaan toko-kisaamaan aikovat -ryhmään! Kevät taitaa olla aika treenintäyteinen, koska ensi viikolla alkaa myös UMN: taipparikurssi. Tosin on kyllä itseni jo aikakin vähän ryhdistäytyä treenaamisen kanssa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti