Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Hullun hommaa

Ihmettelen suuresti jos tällä otsikolla ei muka ole yhtään postausta tässä blogissa, mutta menkööt :D Tänään ajelin Zoran kanssa sateiseen Lahteen treenaamaan Niinan ja Sumun sekä Kimin ja Nanan kanssa, siis American-siskojen treeneihin. 

Aloitettiin variksella. Ensiksi tehtiin muistinouto, jossa vietiin varis kumpareen taakse niin ettei koiralle jäänyt näköyhteyttä ohjaajaan. Zora lähti kuin raketti ja ennen kun ehdin edes alkaa varsinaisesti odottelemaan sitä se jo tulikin hirveää vauhtia varis suussa. Ja nyt oli kyllä sellaista hihkumista että ei voinut koira ainakaan erehtyä luulemaan että teki jotain ei-toivottua. 

Seuraava muistinouto niin että Niina vei variksen Zoran kanssa yhdessä ja minä jäin odottelemaan. Taas sama homma, Zora lähti hirveällä vauhdilla ja ilmestyi variksen kanssa näkyviin pian. Kolmas kerta vielä niin että Niina vei variksen ja me jäätiin odottamaan. Zora lähti etsimään kivalla vauhdilla, mutta ei löytänyt tietenkään vaakkua ihan yhtä nopesti kun aiemmissa tehtävissä, koska ei itse tiennyt missä se lintu oli. Löysi kuitenkin lopulta ja palautti varsin kivasti.

Sitten siirryttiin hakuruutuun. Niina ja Kim kävivät motivoimassa sitä ja sitten Zora pääsi hakemaan. Se lähti kivalla innolla ja löysikin aika pian ensimmäisen. Toinekin lähetys onnistui vielä tosi kivalla innolla. Sitten vauhti vähän hidastui, vaikka se kuitenkin teki selvästi hommia. Kolmannen löydyttyä ruutua motivoitiin lisää. Zora etsi kaikenkaikkiaan kuusi damia ja se olikin siltä aika kivasti!

Loppuun tehtiin vielä yksi etsimisharjoitus niin että Niina kävi piilottamassa damin kannon nokassa olleen sammaleen alle. Zora meinasi ensin lähteä vähän isommalta alueelta etsimään damia, mutta sitten sai hajun ja jopa keksi kiskoa damin pois sieltä sammaleen alta.

Hitsit miten tyytyväinen olinkaan tuohon rimppakinttuun! :) On sen kanssa vaan hirveän kiva treenata kun se yrittää kyllä aina parhaansa! 

Läksyksi saatiin pitoharjoittelua tavallisen kokoisilla dameilla, koska niistä on tosi pinnalliset otteet toistaiseksi. Muutoin jatketaan haun treenailua unohtamatta riistatreenejäkään :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti