Sivut

sunnuntai 10. toukokuuta 2015

Viikonlopun touhuilua

Pitkästä aikaa astetta rauhallisempi viikonloppu. Tosin mehän ei siitä huolimatta ihan laakereillaan levätty!

Lauantaina otin Zoran mukaan ja ajoin Hyvinkäälle katsomaan WT-koetta ja kuuntelemaan pauketta. Ehdin katsoa lähinnä avoimen luokan markkeeraus- ja ohjaustehtävää. Ei vaikuttanut ylitsepääsemättömän hankalalta ja etenkin matka markkeerauksessa oli paljon lyhyempi mitä olin kuvitellut. Zoraa kävelytin metsäautoatietä ja koepaikalla paukkui kahdestakin eri suunnasta. Eipä tuo ollut moksiskaan :)

WT-turisteilun jälkeen mentiin Hyvinkäälle ihmettelemään vettä Emmin trion kanssa. Siellä on varsin helppo hiekkakuopparanta, missä ollaan käyty useampana vuonna jo uittamassa koiria. Zora vähän mietti uskaltaako kastella varpaita vai ei, mutta lopulta meni sitten uimaan asti. Uintityyli on kyllä vähän hukassa, mutta eiköhän se siitä ajan kanssa :)

Ja kun palasin kotiin niin kävin vielä vetämässä Foxille treenijäljen. Mehän tosiaan saatiin koepaikka ensi viikonlopun mejäkokeeseen, mutta edellisestä treenijäljestä on jo ties miten paljon aikaa. Ei tullut mitenkään erityisen pitkää jälkeä, mutta tarkoitus olikin lähinnä muistuttaa vaan jäljestämisestä.

Sunnuntaina sitten aamusta käytiin ajamassa jälki. Ei se ihan täydellisesti mennyt, mutta koira teki kuitenkin tosi kivasti hommia nenä maassa. Tykkäsin paljon sen yrityksestä ja kyllähän se kaadon lopulta löysikin :) Saa nähdä mitä meille ensi viikonloppuna käy, ollaan kokeiluasenteella liikenteessä.

Kotipihassa sitten Zora pääsi tekemään pari muistinoutoa kaninkarvadamilla. Eipä ollut taaskaan mitään ongelmia sen kanssa, ehkä lähinnä se että se meinasi olla liian ihana. Siksipä otimme sitten loppuun rauhoittumisharjoituksen ja heittelen damejakin. Tykkäsin paljon Zoran suorituksesta! Se oli aivan hiljaa, katsoi vaan tarkkaan mihin dami putosi, mutta silti makasi varsin tyynenä paikallaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti