Sivut

sunnuntai 26. huhtikuuta 2015

Omistajan vedätysyritys

Lauantaina treenattiin Emmin kanssa Järvenpäässä. Tarkoitus oli että vain Foxi pääsee tekemään, vaikka Zorakin oli mukana. Ensin ajattelin että tehdään taas hajupaikka ja lähetän etsimään, mutta sitten tulinkin siihen tulokseen että haluan ensin nähdä nostaako Foxi varista ylipäätään vai ei.

No Emmi heitti markkeerausvariksen ja Foxi lähti hirveällä innolla. Vaan kas kummaa eipä noussut vaakku kun Foxi tajusi mikä oli kyseessä. Siellä se seisoi taas linnunraadon vieressä ja katseli omistajaansa "hähhähää, mitäs nyt teet". No minäpä sitten marssin Foxin viereen ja käskin sitä nostamaan linnun mun käteen. Ja niin katosi linnun ällötys ja se nousikin kauniilla otteella. 

Sitten tehtiin taas kerran välinoutoa, jotta sitä linnun kantamista tuli tehtyä. Siinä ei ollut mitään ongelmaa, vaan Foxi kantoi varista tosi kivalla otteella. Markkeerausta kokeiltiin uudelleen ja ei vaan noussut varis enää tuollaisesta "oikeasta" tehtävästä.

Tuli kyllä mieleen että nyt tuo koira oikeasti yrittää viedä omistajaansa aivan 6-0. Foxi on vähän sellainen että sitä pitää välillä painostaa tekemään sille vähemmän miellyttäviä asioita. No joo, jatkamme kuitenkin riistatreenausta niin eiköhän saada homma taas toimimaan ihan kivasti! Niin ainakin kävi viime vuonna :D


Zoran ei pitänyt tehdä mitään, mutta tehtiin sille kuitenkin yksi aika helppo markkeeraus, kun olin vähän epäileväinen että nostaako se varista vai ei. Ei sillä ollut mitään ongelmaa vaan se toikin vaakun varsin kivalla otteella mulle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti