Sivut

sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Happy faces

Tänään oli aika kaivaa edellisten treenien jäljiltä autoon jäänyt damikassi esiin. Foxi innostui hurjasti kun näki kassin ja damit. Hyvä alku treeneille :)

Kipaistiin meidän lähimetsään. Foxi jäi odottamaan paikoilleen kun kävin viemässä kuusi damia ruutuun. Siinä ruutua tehdessä tajusin että sillä paikalla kun treenataan on damit tosi usein samoissa paikoissa. Yritin saada vähän vaihtelua niiden sijainteihin.

Foxi lähti tosi kivalla vauhdilla ruutuun ja löysikin pian toisen kauimmaisista dameista. Palatessaan se huomasi toisen damin, mutta juoksi siitä vain ohi ja toi minulle sen minkä oli ensiksi löytänytkin. Hyvähyvä :)

Viisi damia löytyi vaivattomasti ja oikeastaan siihen olisi pitänytkin lopettaa. Vaan enpä sitä silloin tajunnut. Jouduin sitten itse kävelemään kohti sitä viimeistä damia ja kun en ihan tarkkaa sijaintia kuitenkaan muistanut niin Foxihan sen sitten kuitenkin lopulta ilman suurempia osoittamisia löysi. 

Lopputulemana olin tosi tyytyväinen Foxin työintoon ja vauhtiin ja toimintaan ruudussa. Hieman ärsyttää oma tyhmyys kun en tajunnut sitä viimeistä damia jättää hakematta. 

Nyt vaan lisää treeniä ja riistatkin voisi kaivella taas vaihteeksi esiin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti