Sivut

sunnuntai 23. maaliskuuta 2014

Getting better

Mä olen ollut tämän koko kuluneen viikon enemmän tai vähemmän flunssassa. Tästä johtuen en ole oikein ehtinyt pureutua Foxin Ongelmaan eli pahentuneeseen hihnakäytökseen vaan ollaan iloisesti suunnattu metsään, missä olen laahustanut nenää niistäen iloisesti juoksentelevan koiran perässä.

Torstaille oltiin sovittu Foxin hieroja-Maikun kanssa ohitustreffit. Arvelin etukäteen että hommassa käy niin että Foxi käyttäytyy kun herran enkeli ja ihmisen mieli. Tehtiin vastaehdollistamista. Kun F huomasi Maikun tipsun seurasi naks ja lihapulla. Tämähän sitten lopulta johti siihen että Foxi teki vaikka miten hienon tokoseuraamisen ja pönötti perusasennossa eikä edes katsonut Roope-tipsua :D Sitten kun hieman liikuskeltiin sai Foxi kuonoonsa Maikun hajun ja keskittyminen meinasi hieman karata. Kyseessä on yksi Foxin suosikki-ihmisistä :)

Lauantaina lenkkeiltiin sitten koko viikon edestä! Aluksi olin miettinyt lenkiksi syrjäistä metsäautotietä, mutta sitten päätinkin suunnata kohti keskustaa siinä toivossa että saataisi ohituksia harjoiteltua. Käytin naksuttimen sijasta kehusanaa ja se toimikin kivasti. Kun huomasin Foxin nähneen koiran "hyvä" ja sen jälkeen lihapullaa. Sittenpä se liimautuukin ohituksen ajaksi käteen siinä toivossa että saisi lisää lihapullaa :D Koira tuli vastaan vaikka miten paljon ja vain yksi epäonnistui, koska vastaantulija oli joku aggressiivisen oloinen valkoinen karvakasa.

Luulen nyt että se viime sunnuntaina alkanut 10m päästä kohteesta alkava rähinä oli vain sitä että edellisviikon lauantain tapahtumat olivat apinalla liian tuoreina mielessä. Ja tapani mukaan ylireagoin oikeastaan aina näissä koirajutuissa. Nyt se on ehtinyt saada aikaa palautua ja vaikuttaa taas normaalilta. Jatkamme siis uudella innolla ohitustreenejä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti