Sivut

perjantai 6. maaliskuuta 2015

Vinkuiita i Borgå

Tänään ajelin Zoran kanssa Porvooseen treenaamaan Pirjon ja Virpin kanssa. Foxikin oli tarkoitus ottaa mukaan hommiin, mutta se jäikin viettämään lepopäivää Järvenpäähän. Teemaksi meillä valikoitui yllätysyllätys - maltti!

Koko homma ehkä alkoi vähän liian vaikeasta tehtävästä Zoralle. Istuskeltiin Kodan ja Rikon kanssa ja tavoitteena oli saada kaikki koirat hiljaiseksi. Pojat hiljenivät ilmeisesti yllättävänkin nopeasti, mutta neiti ei. Taisi olla vähän liikaa sille kun oli muita koiriakin tilanteessa. 

Koda ja Riko menivät jonkin ajan jälkeen autoon ja sama homma jatkui. Mehän istuttiin. Sitten Virpi keksi että kun Zora on ihan pienenkin hetken hiljaa niin sen kanssa pitää käydä vähän kävelemässä ja sen jälkeen palata takaisin samaan harjoitukseen. Tämä olikin joku "key to success", sillä sen jälkeen se kykenikin olemaan hiljaa. Palkkioksi rapsutukset tuntuivat kelpaavan jopa paremmin kun namit! Ihme, sillä tuo koira on AHNE!

Sitten kun oltiin tehty malttia niin että olin tyytyväinen, tehtiin muutama muistinouto. Onnistuivat aika kivasti, vaikka lähetyksessä olikin vähän säätöä. Zora onneksi muisti aika hyvin. Se nimittäin otti katsekontaktia ja tietenkin sen pitäisi katsoa kohti sitä muistipaikkaa. Sama tosin koskee myös ohjaajaa :D 

Palautuksissa on vielä jonkin verran hiottavaa, mutta ne tulevat kyllä aika kivasti kutakuinkin metrin päähän. Otetaan uusi yritys pitämisen harjoitteluun, niin ehkä saadaan palautuksetkin vielä joskus tulemaan mulle käteen asti :)

Vauhtia ja intoa Zoralta ei ainakaan puutu.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti