Sivut

lauantai 21. maaliskuuta 2015

Kakarakoira kansainvälisessä näyttelyssä

Oltiin jo aikoja sitten sovittu Virpin kanssa Zoran korkkaavan näyttelykehät Lahdessa Elena Ruskovaaralla. Elena tiedettiin ennalta sellaiseksi tuomariksi että tulee varmasti ainakin positiivinen kokemus pennulle, jos ei mitään muuta. Meillä oli varsin vaatimattomat tavoitteet: totuudenmukainen arvostelu ja se että Zora ei peitsaa kehässä.

Narttupentuja piti olla kaksi, mutta toinen puuttui. Zora olikin sitten ensimmäisenä kehässä. Ensin se kävi tietenkin moikkaamassa vähän tuomaria, mutta sen jälkeen seistä tapitti tosi kivasti. Liikkeet sujuivat ehkä yllättävänkin hyvin kun ei tarvinnut esittäjänkään ryhtyä mihinkään pikajuoksusuoritukseen toisin kuin viime viikolla mätsärissä. Nyt se juoksikin aika kivasti ravia, vaikkakin kyllä pitäen kokoajan katsekontaktia. Mutta hei! Tavoite silti saavutettu.


"Reipas, narttumainen vielä päältään ja luustoltaan kehittymätön. Riittävän syvän värinen. Tarpeeksi kaulaa. Ikään sopiva runko. Kulmaukset saisivat olla voimakkaammat. Reipas askellus, saa vielä tiivistyä ja tulla yhdensuuntaisemmaksi. Hyväasentoinen häntä liikkuessa. Ja esitetään hyvin"

Tällä sitten saatiin luokkavoitto, KP ja vaaleanpunainen ruusuke, eli ROP-pentu :) Tavoitteet siis ylittyivät! Mikä oli mielenkiintoista oli se että hassusta kuonon ja korvien väristä ei sanottu mitään. Ja vaikka tuo arvostelu ei varsinaisesti ole mitään hehkutusta, siinä on mainittu kuitenkin oikeastaan vain sellaisia asioita, jotka kehittyvät ajan kanssa. Tämä arvostelu kuvaa kyllä Zoraa tässä vaiheessa oikein hyvin :)

Zoran kanssa oli kyllä hauska mennä. Se teki juuri kuten sille oli opetettu ja jaksoikin pönöttää tosi kauan. Mikä sen seisottamisessa on kivaa, on se että se osaa tosi hyvin asettua itse seisomaan. Muutenkin Zoran kanssa on kiva touhuta kun se yrittää aina parhaansa, toisin kun Foxista ei aina tiedä mitä se keksii :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti