Sivut

tiistai 10. maaliskuuta 2015

Skate board park

Eilen oltiin taas treenaamassa UMN:n kurssin puitteissa. Ryhmä treenaa Malminkartanon kentällä, jonka vieressä on skeittiramppeja. Nyt kun maanantai olikin oikeastaan ensimmäinen kivan keväinen päivä, oli skeittipuistossakin skeittaajia. Ja se hiekka oli jotenkin jopa kuivunut edellisestä viikosta. 

Aluksi skeittaajat ja niistä kuuluva ääni vähän jännittivät Zoraa, mutta sillä säilyi silti toimintakyky hienosti. Se pystyi hienosti suoriutumaan tehtävistä, vaikka aluksi vähän katselikin skeittaajista ja rampeista kuuluvia ääniä ihmeissään. Eipä se olekaan ennen nähnyt tai kuullut skeittaajia.

Tehtiin perusasentoa. Tätä työstettiin kotona viime viikolla ja se menikin niin hyvin kuin vain voi Zoran osaaminen huomioiden oikein näppärästi. Vaan tietenkin meillä on vielä paaaaaljon treenattavaa. Se meinaa erityisesti poikittaa persaustaan vasemmalle puolelle, muta siihen sainkin jo hyviä niksejä kouluttajalta. 

Sitten tehtiin seuraamista/vierellä kulkemista. Seuraamisessa sitä vasta onkin paljon hommaa tehtävänä, mutta tuo vierellä kulkeminen sujui välillä yllättävänkin hyvin! Ehkä fiksataan ensin perusasento vahvaksi ja siitä sitten lähdetään työstämään tuota seuraamista. Vierellä kulkemisesta Zora väläytteli jo hienoja suorituksia perjantaina. Sen kanssa oli niin helppo kulkea kun se vaan käpsytteli kiltisti vieressä, toisin kuin Foxi treenatessa. 

Viime viikollahan meillä oli ongelmana lähes tauoton piippaus. Tällä kertaa Zora oli pääsääntöisesti hiljaa, minkä ansiosta päästiin tekemään hommiakin paremmin kuin viimeksi. Way to go! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti