Sivut

torstai 26. maaliskuuta 2015

Lower your expectations

Tänään hypättiin vaihteeksi autoon ja kruisattiin mihinkäs muualle kuin Orimattilaan! Tällä kertaa oli tarkoituksena näyttää vähän riistaa Zoralle ja Foxilta saada hieman odotuksia alas. Sillä kun on nyt vähän ollut tapana olla sellaisella "kyllä minä tiedän mitä tehdään" -asenteella viime aikoina.

Zora aloitti. Ensiksi otin sen hieman malttamaan auton ulkopuolelle. Meillä oli taas ruokakuppi palkkana ja sinne tippuili tällä kertaa lihapullan paloja. Istuskeltiin ja juteltiin hetki Virpin kanssa ja Kodakin oli siinä hieman kauempana häiriönä. Zora istui hienosti hiljaa ja haki katsekontaktia. Jee!

Foxi seuraa
Sitten siirryttiin päivän toisen treenin pariin. Ajatuksena oli tehdä vähän linjan alkeita lähettämällä koira ruokakupille. Tätä ollaan jo treenailtu kotona jonkin verran, mutta sisällä tulee seinät vastaan. Ensiksi vietiin kuppi yhdessä jonkin matkan päähän. Lähetyspaikalla huomasin että koira ei edes näe sitä. No lähetin koiraan eteen ja eipä sillä ollutkaan mitään ongelmia tämän kanssa. Toistettiin muutaman kerran niin että Zora jäi odottamaan kun vein kuppiin nameja. Ehkä kohta uskalletaan kokeilla damillakin!

Luoksari
Seuraavaksi Zora joutui autoon ja Virpin tehtyä Kodan kanssa oli Foxin vuoro. Foxin kanssa ei tehty mitään erikoista. Vähän tokoa, seuraamista, jäävien muistuttelua, kaukoja ja luoksari. Ihanan innoissaan se tuntui olevan ja seuraamisessa aluksi meinasi edistää. Tärkeintä nyt kuitenkin oli että vaikka se pääsi hommiin, niin se joutui silti kuuntelemaan mitä sanottiin. 

Zoralla on aarre
Foxin jälkeen otettiin vielä Zora kerran autosta. Tällä kertaa mulla oli ollut varis vain aamun sulamassa, joten se oli sen verran jäässä että siivet pysyivät vielä tiiviisti pakettina. Ensin kokeiltiin vain niin että käveltiin variksen ohi. Silloin se ei vielä kiinnostanut Zoraa oikeastaan yhtään, mutta sitten kun päätettiin kokeilla pienellä heitolla niin vaakkuhan nousi oikein kivalla otteella. Ja palautuksen suuntakin oli kutakuinkin oikea ja jonkun suorituksen sain käteenkin asti, mutta tälläkään kertaa ei ollut tarkoitus enempää puuttua palauttamiseen vaan tärkeitä oli että varis nousi taas tutulla vakaalla otteella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti