Sivut

torstai 12. maaliskuuta 2015

Splash!

Tällä viikolla ollaan vietetty Zoran kanssa tyttöjen keskeistä aikaa. Foxi on ollut Järvenpäässä, joten Zora on ollut yksinään mun kaupunkikoirana ja lenkkikaverina. Onkin oikeastaan tehnyt sille todella hyvää ja kyllä siitä voi huomata että Foxin kanssa se on enemmän "bad ass" kun yksinään. 

Tänään oli ihana herätä auringon paisteeseen ja koska koulupäiväkin alkoi myöhemmin otettiin suunnaksi metsä. Tehtiin hyvin pienehköt muistitreenit. Matka on nyt ainakin pidempi kun mitä silloin kun saatiin siitä noottia :D Zora osaakin aika kivasti ja vaikka aluksi sen palautukset menivätkin vähän ohi, päätettiin siihen kun se toimitti mulle damin syliin asti. Voiko sanoa, että kerrankin osasin lopettaa ajoissa ja onnistuneeseen suoritukseen.

Illalla meillä oli ohjelmassa käynti Hyvinkään koirauimalassa. Mentiin jo hyvissä ajoin tuohon viereiseen puistoon istumaan ja tekemään malttitreeniä. Aika kivasti se oli tällä kertaa hiljaa ja istui paikallaan. Tokikin tuo paikka myös on sellainen, että siinä voi katsella paljon mitä ympärillä tapahtuu. 

Hyvinkäällä sitten Zora tietenkin pestiin ja laitettiin liivit päälle. Sen uintivuoro oli viimeisenä ja siitäkös se sai hepulin. Hirveä huuto alkoi kun veteen läiskähteli milloin leluja ja muita koiria. Mielenkiintoista vaan sikäli, että tuo tuli kyllä siltä täysin vaistomaisesti, kun se ei ole koskaan uinut tai nähnyt kun muut koirat ui. Siitä lähti muutenkin aika paljon ääntä tuolla uimalassa.

Itse uinnit siltä meni aika ok. Uintiasento oli aika pysty, kun pöhkö omistaja ei mennyt riittävän kauaksi eteen kävelemään ja siitä johtuen etujalat läiskivät jonkun verran. Tosin kunhan omistaja tajusi kulkea altaan ympärystä vähän reippaammin niin se uima-asentokin korjaantui paremmaksi. Ja hitsit se ui lujaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti