Sivut

torstai 21. heinäkuuta 2016

Vaakkubisneksiä

Eilen päätin pitkästä aikaa ottaa variksen esiin. Alkavat vaan nuo kaksi, mitä minulla on, olla jo varsin huonokuntoisia... Ei auta kun toivoa että saisi uudet tilalle kun metsästyskausikin alkaa jo kohta. 

Tehtiin sisällä muutaman metrin matkalla lyhyitä noutoja. Koska eristämismahdollisuudet on vähän heikot niin tehtin niin että koirat hakivat vuorotellen. Sopiva treeni sikäli, koska täytyy vähän kuunnella ja samalla toisen suorittaminen aiheuttaa kateutta. Meni tosi kivasti ja molemmat oli innoissaan variksesta. Foxi jopa sen verran että meinasi lähteä koko touhu keulimaan huolella.

Vaakku jäi muutamaksi tunniksi sulamaan ja otin sen sitten mukaan myös iltalenkillle, joka suuntautui läheiseen puistoon. Laitoin Foxin puuhun kiinni ja Zora pääsi tekemään ensiksi. Tehtiin helppoja muistinoutoja ja markkeerauksia siistillä nurmikolla. Ajatuksena ei ollutkaan se, että tehtävät olisi olleet jotenkin vaativia, sillä halusin vain onnistumisia riistan kanssa. Zora nouti tosi kivasti. Ainoa vaan, että kun tarkoituksella käytin palloa palkkana niin palautukset meinasi jäädä vähän lyhyiksi, mutta enpä niihin nyt sen enempää puuttunut, kun se ei ollut tämän treenin idea. Pallolla sai hyvät kierrokset koiraan ja ehkä se auttoikin tehtävien suorittamisessa.

Sitten oli Foxin vuoro. Yleensä se on vähän hölmöillyt kun olen yrittänyt treenata niitä molempia samalla kerralla. Vaan mitä vielä! Olikin todella kuuliaista poikaa ja niin tiiviit perusasennotkin lähetyksissä että vau! Se oli myös innoissaan variksesta ja noutikin sitä tosi hienolla otteella. Foxilla on myös aina tosi kauniit palautukset. Ihan sama mitä se kantaa, niin se antaa sen käteen asti. Kannatti tehdä töitä niiden eteen kun se oli vielä ihan nuori.

Jäi kyllä kiva fiilis tästä treenailusta. Pitkästä aikaa paljon onnistumisia riistan kanssa myös Zoralle ja Foxikin sai paljon onnistumisia kun oli oikeanlaisessa mielentilassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti