Sivut

maanantai 18. heinäkuuta 2016

Melkein kotinäyttelyssä

Eilen hurautettiin Emmin kyydillä Foxin kanssa naapurikaupungin näyttelyyn Mäntsälään. Siellä oli tuomarina Bertil Lundgren Ruotsista. Sama herra, jolla ollaan käyty keväällä 2012 Haminassa. Silloin tuloksena oli nuorten luokassa esiintyneelle junnuikäiselle Foxille erittäin hyvä. Arvostelu oli kyllä jo silloin koiran näköinen, joten nyt kun tämä tuomari vielä sattui lähelle, niin mielenkiinnosta lähdettiin katsomaan että mitä hänellä on sanottavana aikuisesta Foxista.

Keli oli taas koirien kannalta varsin mukava. Pilvinen ja tuulinen, vettä tuli outo tihkukuuro jossain välissä, mutta ei kuitenkaan kastuttu pahemmin. 

Foxi oli avoimessa luokassa kolmesta uroksesta ensimmäinen. Se oli taas kivalla tuulella, seisoi hienolla ryhdillä ja liikkui varsin kivasti. Kärjessä ollessaan se ei kyllä irtoa niin hienosti, kuin silloin jos pääsee jonkun imuun. Vaan eipä se mitään, eteenpäin se kuitenkin menee ihan hienosti. 

"Krafitg hane. Bra proportioner. Mycket maskulint huvud. Något bred i skallen. Bra hals och skuldra. Rak överarm. Utmärkt bröstkorg. Stark rygg. Välburen svans. Välvinklad bak. Rör sig med lång steg. Trång bak. Bra benstromme och päls"

Tällä hyvin Foxin näköisellä arvostelulla saatiin erinomainen ja kilpailuluokassa juostiin kierros ympäri ja päästiin toiselle sijalle Toton voittaessa. Saatiin SA ja lopulta PU-kehässä tultiin hienosti kolmanneksi! Tässähän ollaan jo melkein siinä kuuluisasa SA-putkessa :D

Illalla oli vielä tarkoitus lähteä Zoran kanssa treenaamaan Höpö-porukalla, mutta äidin synttärijuhlat peruivatkin ne suunnitelmat. Josko sitten ensi viikolla!

1 kommentti: