Sivut

maanantai 8. elokuuta 2016

Elämää

Palattiin pohjoiseen suuntautuneelta kesälomareissulta takaisin ja nyt olisi pikku hiljaa edessä siirtyminen arkeen. 

Ennen lomailua käytiin treenaamassa Niinan kanssa. Vaakkujen kanssa oli jälleen ongelmia, vaikka ne meidän omissa touhuissa nousee ilman ongelmia. Ei oikein keksitty mitä tuolle pitäisi tehdä. Zoralla kun tuntuu olevan sellainen lukko nyt noiden vaakkujen kanssa, menee ihan vaikeaksi koko koira kun näkee että pitäisi noutaa vaakkua. 

Lisäksi fiksattiin vähän hakuruudun damishoppailua tekemällä hakuruutua vain yhdellä damilla. Damille johti hajujälki ja sen alue oli tosi hyvin hajustettu. Keli oli varsin lämmin, mutta Zora teki kivaa työtä niiden kanssa. Viimeisellä kerralla se vähän kävi kyselemässä apuja, mutta kun maltoin itse olla hiljaa, niin se lähti vielä itse tekemään töitä.

Mökillä koirat pääsivät viettämään kunnon metsäläiselämää uiden ja ulkoillen. Sisällehän niitä ei oikein meinaa sieltä saada kun nukkumaan. Käytiin patikoimassa useammilla eri reiteillä ja koirat jaksoivat hienosti! 

Treeniä ei lomalla tehty sen enempää, kun vesinoutoja Zoralle niin että dami heitettiin veneestä. En muista että onko se ikinä nähnyt venettä, joten kokeiltiin. Se kyllä jaksaa hienosti ja palauttaakin luonnostaan vedestä kauniisti. Toisin kuin Foxi, joka palauttaa maalla kaiken mulle, mutta kaiken mitä se vedestä hakee, se haluaa pitää itsellään. 

Myös näyttelysuunnitelmat muuttuivat hieman, kun aiemmin suunnitellut Riihimäen intti ja Porvoon KR putosivat pois kalenterista. Riihimäeltä olisi ollut kiva yrittää cacibia, mutta opiskelijabudjetti ei tällä kertaa joustanut kahden näyttelyilmoittautumisen verran. Tämän vuoden näyttelyt ovat täten Tallinnan tuplainttiä ja syksyn SNJ:ta vaille käydyt.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti