Sivut

lauantai 23. heinäkuuta 2011

Tuomarinkartanossa vol. 2

Tänään aamulla ajeltiin taas Tuomarinkartanon vinttikoirakeskukseen näyttelyyn. Paikanpäällä ei ollutkaan ihan niin ahdasta kun mitä olin kuvitellut, onneksi. Kehät olivat pienet, tai no varmaan ihan normaalin kokoiset, viime viikonloppuna päästiin vaan juoksemaan jättikehissä ryhmiksessä. Sää oli hurjan lämmin ja keskusnurmella ei ollut varjosta tietoakaan. 

Kun sitten päästiin kehään Foxi keksi siellä olevan jotain nameja ja kuono meni maahan. Sain sen kuitenkin ihan ok liikkumaan ja välillä katseltiin jopa eteenpäinkin. Seisoi oikein hienosti ja antoi myös käsitellä erittäin hyvin. Foxi oli ainoa urospentu, se sai KP:n ja voitti luokkansa. Nartuissa oli kaksi pentua, joista toista vastaan oltiin ROP-PENTU -kilpailussa. Tällä kertaa voitettiin vaaleanpunainen ROP-PENTU -ruusuke :) Tuomarina oli Annukka Paloheimo.

Seurasin tollerikehän loppuun ja Foxin äiti Dina olikin hienosti VSP CACIBin kera. Kierreltiin hieman kojuja ja lähdettiin hellettä pakoon kotiin.


"Hyvät mittasuhteet. Sopiva luusto. Hyvä purenta. Erinomaiset värimerkit. Kaunis väri. Lupaava pää. Hivenen luisu lantio. Liikkuu hyvin. Kauniisti esitetty"


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti