Sivut

sunnuntai 17. heinäkuuta 2011

IC68, R, KP, VSP-PEN

Otsikko on taas mahtava, mutta nuo kirjaimet kertovat meidän viikonlopusta :)

Lauantaina ajeltiin isän kyydillä Tahkolta Kuopion asemalle. Oltiin hyvissä ajoin joten jätettiin häkki tavarasäilytykseen ja käytiin vähän kävelemässä. Käppäilyn jälkeen hain häkin ja istuskeltiin rautatieasemalla jonkin aikaa. Foxi oli tapansa mukaan lunkisti ja sai paljon ihailuja. Sitten käveltiin laiturille odottamaan junaa. Lopulta kun juna(IC68) tuli Foxi hieman säikähti sitä, mutta rauhoittui kuitenkin nopeasti ja kykeni ihan itse kävelemään laiturilla. Sähläsin hieman vaunun kanssa mutta lopulta kuitenkin löydettiin lemmikkivaunuun. Meidän seuraksi sinne tuli yksi nainen kahden villiksen kanssa. Uudet koirat Foxi räkytti, mutta rauhoittui kuitenkin nukkumaan jalkoihini. Vaihto Lahdessa R-junaan sujui hyvin ja Foxi käveli reippaasti matalalattiaiseen junaan sisään. Lattialla oli jotain ruoka-aarteita(HYI), joita se yritti poimia. Rauhoittui kuitenkin taas nukkumaan lattialle. 

Järvenpäässä Foxi oli haljeta riemusta kun näki papan meitä vastassa juna-asemalla. Ajettiin mummolaan ja sen jälkeen kotiin. Käytiin pitkästä aikaa haistelemassa lähimetsän hajuja ja Foxikin nautti kun sai juosta ilman hihnaa. Lenkin jälkeen Foxi joutui pesulle ja kuivuttuaan kynsien leikkuuseen ja tassujen siistimiseen. Tämän jälkeen alkoi nukkumaan.

Sunnuntaina suunnattiin kohti Tuomarinkartanon vinttikoirakeskusta. Matka meni hyvin ja oltiin hyvissä ajoin perillä. Odottelua oli jonkin aikaa, mutta pian kasvattaja liittyikin seuraamme. Lopulta tollerit alkoivat ja Foxin ainokaisena urospentuna ensimmäisenä kehään. Foxi esiintyi ihan kivasti, tosin yritti kyllä haistella nurmikkoa aika paljon. Seisoi erittäin hyvin ja antoi myös koskea. Lopputuloksena PEK1, KP ja VSP-Pentu. Tuomarina kreikkalainen Dimitris Antonopoulos. Foxin sisko Alva ROP-pentu ja äiti Dina ROP tiukalla tuomarilla.

Correct bite. Good shoulders. For the moment he is very long in body. Excellent bone, but I would like to see him a little bit higher in legs, will definitely come with age. Excellent temperament.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti