Sivut

maanantai 12. kesäkuuta 2017

Iloinen yhteistyö

Blogi laahaa härdelliviikon jälkeen vähän jälkijunassa. Keskiviikkona käytiin viimeistä kertaa tälle keväälle rallyssa. Siellä meillä odottikin möllikisat. Ratana meillä oli tämä Tiia Hämäläisen Espoon kisaa varten tekemä alorata.

Tutustuttiin rataan kuten tavallisestikin. Tämä rata oli huomattavasti helpompi meille kuin viimeviikkoinen rata. Vaikkakin tuolla radalla oli se meidän murheenkryyni kyltti 270 astetta vasempaan. Juoksua ei ollut tällä kertaa ollenkaan tarjolla.

Aloitettiin ja ensimmäinen kyltti menikin hienosti, minun vai täytyi muistaa heti lähteä liikkeelle kun koiran on kiertänyt ettei se ehdi istumaan. 270 vasempaan räpellettiin jotenkin menemään. kolmannella kyltillä, koira eteen vasemmalta sivulle istu, Zora jäi aika vinoon joten päätin sitten uusia kyltin, kun kerrankin edes muistin että sellainen on mahdollista. 

Matka jatkui ja koira maahan kierrä koiran ympäri meni kivasti. Välillä siinä on ollut vähän ongelmia kun Zora on meinannut nousta ylös, mutta nyt on ilmeisesti Zoralla herneet kohdanneet päässä ja se pysyy kiltisti maassa.

Pujottelua edestakaisin meillä ei olekaan ennen ollut, mutta se ei kyllä sikäli ole vaikea. Ja nyt vielä kun sen sai tehdä kävelln niin ei tuottanutkaan mitään ongelmia. Pujottelusta ulos ja 270 astetta oikeaan sujui kivasti. Zoralle on paljon helpompia nuo käännökset, missä se itse jää ulkopuolelle ja minä sisäpuolelle.

Liikkeestä maahan on meillä aika vahva, sillä se varmaan edelleen menisi myös istu-käskyllä maahan. Rallyn liikkeessähän ei saa tässä liikkeessä mennä istumisen kautta maahan vaan täytyy tipahtaa aika suorilta jaloin. 

Jatkettiin matkaa meidän suosikkikyltille, eli vasempaan täyskäännökseen eli saksalaiseen. Siitä sitten tavallinen käännös oikeaan ja maalia edeltävä kyltti 360 astetta vasempaan ja maali. Sitten tajusinkin että hetkinen, jäi yksi kyltti välistä! Nimittäin siellä matkalla ohitettiin iloisesti 360 astetta oikeaan käännös. Siitä vielä oli treenikaverin kanssa puhe, ettei sitä saa unohtaa, kun hänellä oli jo niin käynyt.

Tuosta kyltin ohittamisesta johtuen saatiin sitten hylätty tulos. Kommenteissa kiiteltiin iloista yhteistyötä ja hienoa saksalaista sekä kehuttiin taidokkaasta suorituksesta. 

Jos tuota yhtä kylttiä ei oltaisi ohitettu niin oltaisi saatu 87 pistettä, sillä uusinnasta lähti -3 pistettä ja sitten -10 pistettä väärin suoritetusta 270 astetta vasempaan, siinä oli rintamasuunnan kanssa jotain häikkää.

Kiva kurssi ja mukava treeniporukka, jatketaan ensi syksynä sitten lisää ratatreenien ja avon kylttien parissa. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti