Sivut

maanantai 12. kesäkuuta 2017

Ihmeiden aika ei todellakaan ole ohitse

Lauantaiaamuna Foxi joutui pesulle ja sitten iltapäivällä vietiin se meidän tupareiden alta evakkoon kasvattajalleen Minnalle. Seuraavana päivänä Foxin olikin sitten tarkoitus mennä Minnan mukana Lammille ryhmänäyttelyyn.

Näyttelyyn oli ilmoitettu 11 tolleria, joista yksi oli pentu. Oli muuten pitkä pitkä aika kotona odotella tietoa tuloksista. Kuitenkin vihdoin ja viimein tuli viesti "Foxi PU1". Taisi siinä kotisohvalla maanneen koiranomistajan suu loksahtaa auki! Ei nimittäin ole Foxi koskaan Suomessa napannut tuota paalupaikkaa.

Eipä sitten auttanut kun odotella taas vähän lisää, että nartutkin saatiin valmiiksi. Sitten tulikin seuraava viesti "Foxi ROP, Dina VSP ja ROP-VET". Jos vaan mitenkään on mahdollista niin koiranomistajan suu taisi loksahtaa vieläkin enemmän auki!

Selvästi Foxin ja Minna paikka tuo Lammi, sieltä Foxi nimittäin on saanut aikanaan ensimmäisen sertinsäkin Minnan esittämänä. 

"Utmärkta proportioner. Rejel hane. Välformad maskulint huvud med korrekt uttryckt. Utmärkt över- & underlinje. Välformad lång bröstkorg. Rör sig väl från sidan, något trångt bak, rullar något med ryggen"

Tällaisella arvostellulla lähetti tuomari Mats Jonsson Foxin isoon kehään. Itseasiassa sama tuomari tuomaroi yhdistetyn 8 ja 7 ryhmän. Ryhmässä tuli lämmintä kättä. Näyttelyn parkkiksen vieressä oli ollut järvi, joten Minna oli päästänyt koirat vielä voittokkaan näyttelypäivän jälkeen koirat uimaan sinne. Ehdottomasti paras palkinto niille!

Illalla haettiinkin sitten reissussa ryytynyt koira kotiin. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti