Sivut

torstai 10. joulukuuta 2015

Suku on pahin - tai paras

Viime viikonloppuna oli perinteinen koiranäyttelyvuoden päätös, Messari. Itselläni on tapana osallistua siellä Tolleriyhdistyksen talkoisiin, joten rakennettiin näyttelyä perjantaina ja pidettiin järjestystä yllä näyttelypäivinä. Tämä talkoilu tosin aiheutti hieman logistisia ongelmia, sillä Foxi piti myös saada paikalle lauantaina enkä halunnut pitää sitä häkissä montaa tuntia.

Helsinki Winnerissä tuomarina oli tanskalainen Birte Scheel. Avoimessa luokassa taisi olla viisi koiraa Foxin lisäksi. Foxi oli keulapaikalla ja pistelikin kivasti menemään. Seisoessa sen katse vähän haahuili, mutta muuten oli hyvä. Se oli tosi iloinen ja teki jopa pari intoiluhyppyä :D

"5 Years, strong masculine male. Correct head and expression and bite. Good lenght of neck. Turns his front legs little bit out. Correct shoulder angulation. Straight topline. Compact body. Well angulated behind. Moves a little narrow behind and could be little more parallel in front. Very nice coat and condition"

Tällä saatiin erinomainen ja kilpailuluokassa kirittiin peräti toiseksi ja saatiin SA. Paras uros kehässä oli sen verran porukkaa, että sieltä päädyttiin kyllä pois heti alkuunsa. Oli kuitenkin todella kiva lopettaa näyttelyvuosi tälläisen tulokseen! Olen todella tyytyväinen :)

Tollereissa Vertti-veli ylsi voittajaksi asti ja serkun tyttö Pepin ollessa VSP. Lisäksi Zoran sisko Sumu oli narttujen juniorivoittaja. Sunnuntaina taas Foxin puoliveli Paavo oli ROP ja Sumu pokkasi toisen tittelin itselleen voittamalla taas narttujen junioriluokan. Rumia nuo mun koirien sukulaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti