Sivut

maanantai 2. marraskuuta 2015

Meidän elämää

Aloitettiin Zoran kanssa tokoryhmässä pari viikkoa sitten. Ekat treenit on takana ja oikein innostunut fiilis jäi. Treenejä on sopivasti kerran kuussa, niin ehditään kiireettä työstää läksyjä kotona. Zora on kyllä kiva treenikaveri, kun jaksaa ja haluaa tehdä mulle töitä koko treenien ajan. 

Eilen oltiin Villähteellä treenaamassa. Aloitettiin variksen muistinoudoilla. Kaksi ekaa suoritusta meni aika kivasti. Kolmas ei sitten mennytkään ja sitten täytyi viedä koira avaamaan kehittämänsä lukot autoon. Zora otti kaksi ekaa kertaa vaakun tosi kivalla otteella ja muutenkin kulki kivalla vauhdilla. En kehunut sitä ollenkaan kesken palautuksen, koska ajattelin että se pudottaa. Olisi kuitenkin pitänyt, koska selvästi Zoralla jäi sitten epäselväksi että toimiko nyt oikein vai ei. Täytyy siis ehdottomasti muistaa jatkossa reippaammin kehua, palkata ja innostaa sitä.

Sitten haettiin Zora autosta ja Noora oli tehnyt sille hakuruudun neljällä riistalla. Zora lähti kivasti ja kävi tsekkaamassa kaikki riistat läpi, mutta ei nostanut yhtään. Selvästi sillä oli edelleen vähän epävarmaa että mitä sen olisi pitänyt tehdä. Zora on sellainen että jos ei tiedä, mitä pitäisi tehdä niin ei sitten tee ollenkaan.

Välissä Zora kävi autossa taas ja loppuun tehtiin sitten vielä yksi muistinouto riistalla. Innostin Zoraa jo mennessä riistalla ja sittenhän se tykitti riistalle ja poimi sen suuhun ja palauttikin oikeaan suuntaan. Tällä kertaa muistin sitten avata suuni ja kehua sitä, sekä antaa superpalkankin.

Zoran kanssa on kyllä kaikinpuolin erilaista treenata kuin Foxin. Niillä on tavallaan sama ongelma, mutta sitä ei voi purkaa samalla tavalla. Zora kyllä tekee kunhan vaan tietää mitä pitää tehdä, se täytyy pitää mielessä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti