Sivut

maanantai 16. marraskuuta 2015

Tokottaa

Eilen oltiin Zoran kanssa AgiTokolassa treenaamassa. Alotettiin juoksutarkastuksella. Siinä ei ollut ongelmia, Zora on tosi helposti käsiteltvissä ja sen verran ilmeisesti näyttelyjuttuja treenannut, että seisoi tosi kivasti paikallaan.

Aloitettiin kosketusalustan muistelulla. Sitä oltiin tehty jonkin verran kotona edellisten treenien jälkeen ja meni ihan kivasti. Foxi on kyllä joskus osannut mennä alustalle vauhdikkaammin kun mitä Zora toistaiseksi. Täytyy vaan treenata lisää ja kasvattaa matkaa. Sitten saadaan lisää vauhtia ja varmuutta tähän.

Sitten siirryttiin hyppyyn. Sitä ei olla koskaan tehty tai nähty edes. Itseasiassa en ollut edes ihan varma millainen liike on uusilla säännöillä kysessä. Tehtiin pari kertaa matalalla rimalla ja läheltä estettä. Yhden kerran Zora meinasi kiertää, mutta sitten palautin sen takaisin ja sitten saatiinkin tosi kivoja suorituksia. Alkoi jo melkeinpä näyttää sellaiselta että voisi saada jotain pisteitä kokeessakin. Tosin loppuasentoa on aiheellista vielä treenata.

Sitten tehtiin luoksari. Siinä ei ollut mitään ongelmaa. Ihana tykitysvauhti ja iloinen Zora. Tämäkin on vähän sellaista viimeistelyä vailla.

Tutustuttiin myös merkin kiertoon. Alkuun Zora meinasi jäädä vähän mun käteen kiinni. Sitten korjattiin tilannetta ja vaihdoinkin "ohjaavan käden" tyhjäksi ja palkan oikeaan käteen. Tästä tulee kiva, täytyy vaan muistaa ottaa omat kartiot mukaan kun seuraavan kerran käyn Järvenpäässä.

Loppuun tehtiin minuutin paikkamakuu. Me ei olla oikeastaan yhtään tehty paikkamakuuta, eikä ainakaan kellotettuna. Zora kuunteli kivasti ja menikin sitten maahan kun käskettiin. Minuutin ajan se makasi tosi levollisena paikallaan, vaikka vieressä ollut pentu hermostui ja alkoi jotain haukkua. Palkkasin maahan ja vapautin. 

Taas saatiin teemoja työstettäväksi. Etenkin perusasennoissa pitäisi ehkä hieman korottaa kriteeriä. Kosketusalustan ja merkin kanssa tarvitaan lisää treeniä, vaikka ne ovat kyllä koko ajan menneet oikeaan suuntaan. Tykkään tosi paljon edelleen Zoran työasenteesta. Se tekee aivan innoissaan ja nauttii yhdessä tekemisestä. On kyllä treeni-intoa ja kiva tehdä Zoran kanssa! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti