Sivut

maanantai 18. toukokuuta 2015

Riistatalkoiden paikka

Vähän myöhäinen postaus helatorstain treeneistä. Tällä kertaa treenattiin Niinan kanssa Järvenpäässä. Mukana oli mun koirista vain Zora. 

Aloitettiin sillä että Niina vei variksen piiloon ja lähetin Zoran etsimään. Löytyi kivasti, mutta tällä kertaa ei sitten noussutkaan. Yritettiin vähän kaikenlaista ja kyllähän se ihan pieneksi hetkeksi sitten nousikin. kuitenkin Zoralta meinasi vähän mielenkiinto loppua koko hommaan. Se selvästi joko ottaa variksen tai sitten ei, ja sitten jos ei ota niin sitä ei saa mitenkään ottamaan sitä.

Sitten perään näytettiin pupua. Se kiinnosti tosi paljon ja sitä Zora kuljettikin kunhan vain sai hyvän otteen :)

Loppuun tehtiin hakuruutua dameilla. Niina vei kaikki damit ruutuun. Maasto oli sellaista ettei ollut koko ajan näköyhteyttä koiraan. Aluksi Zora haki lähellä olleet kolme damia. Sitten siirryttiin aavistuksen verran ja Zora haki lisää. Sillä oli tosi kiva hakuinto mun mielestä ja teki varsin kivasti hommia. Tällä kertaa putosin laskuista jo siitä että monta damia se oli hakenut. Ei kuitenkaan tyhjentänyt ruutua kokonaan, joten varmaan jossain 7 damin tienoilla oli se määrä. Tällä kertaa muistin jopa pillittää!

Nyt sitten on riistatalkoiden paikka. Onneksi nyt ollaan onneksi jo kesäloman tienoilla niin on sitten aikaa ja maastojakin treenata varisten kanssa. Viimeksihän se nosti tosi kivalla otteella ja heti varikset, mutta nähtävästi se vähän ailahtelee vielä että kannattaako niitä vaakkuja nostaa vai ei.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti