Sivut

tiistai 31. maaliskuuta 2015

Show comeback

Sunnuntaina oli Foxin vuoro juosta näyttelykehässä. Ennakkoon odotin että se olisi jotenkin hankalasti pideltävissä ja erityisen innoissaan kun pääsee pitkästä aikaa kehään, mutta mitä vielä...

Turussa tollerituomarina oli italialainen Francesco Cochetti. Tollereita oli ilmoitettu muistaakseni 35 ja urosten avoimessa luokassa oli vain 4 koiraa. Foxi oli ensimmäisenä ja olisi ehkä kyllä kaivannut jonkun kirittäjän eteensä... Se oli kyllä muutenkin varsin ärsyttävä, sillä kehän laidalla siihen ei saanut mitään kontaktia kun sillä oli joku haju, jonka luokse se olisi halunnut päästä. Ja kehässä se tuntui seisovan ja liikkuvan tosi löysästi. Että ei ollut todellakaan ongelmaa että olisi koiraa pitänyt jarrutella.

"Correct bite Masculine, a bit heavy head. A bit short upperarm. Good neck. Topline could be stronger. A bit long loin. Correct rear angulations. Good coat. Moves quite well"

Tällä irtosi EH ja sijoitus luokassa kolmanneksi. Ihan on koiran näköinen arvostelu kyllä. Luulin kyllä että liikkeistä olisi tullut jotain negatiivisempaa kommenttia, kun ne tuntuivat omasta mielestä jotenkin erityisen löysiltä. Vaan miksi tuon koiran selkälinjasta valitetaan aina hierojan/fyssarin jälkeen? Koiraa ei tosin kiinnostanut pätkän vertaa olla kehässä, joten eipä ihme ettei se vaivautunut pitämään ryhtiään.

Perjantaina suunnataan sitten Tukholmaan, jos nyt ikinä sinne asti päästään kun joku lakko meinaa peruuttaa ilmeisesti koko laivaliikenteen tuossa lätäkössä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti