Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Opetellaan lukemaan koiraa

Oltiin torstaina katsomassa mun vanhoja hoitokoiria Espoossa. Foxin suosikki niistä oli hoidossa ollut Salla-dobberi, jonka kanssa se olisi leikkinytkin. Sisällä vaan ei valitettavasti oikein ollut niille riittävästi tilaa ja kun ne päästettiin ulos niin Salla ei halunnutkaan mennä ulos märkään, kylmään sateeseen vaan jäi seisomaan katokseen kun taas Foxi seisoi katoksen alla ja yritti komentaa Sallaa. 

Lunnistytöt olivatkin sen verran kipakoita plikkoja, että jopa Foxi tajusi niiden elekielestä ettei niiden lähelle ole hyvä mennä. Lenkkikaveri Demin hammastelut vaan kiihdyttää Foxia, ja epäilinkin jo ettei kaveri tajua ollenkaan koirien kieltä, mutta ei se niin kuitenkaan ole. Foxi ei vaan ota Demiä ihan vakavasti. 

Lisäksi nähtiin myös pientä Mustikka-kissanpentua, johon Foxi suhtautui oikein hyvin. Ajattelin että Foxi varmaan syö koko kissan elävältä, sillä lenkillä jos nähdään kissoja niin ne ovat kyllä Foxille saaliita. Nyt kuitenkin Mustikka istui turvassa mun sylissä ja Foxi kävi nuuhkaisemassa sitä, mutta ei sen jälkeen osoittanut mitään kiinnostusta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti