Sivut

sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Erittäin hyvä

Ajeltiin näyttelyyn, jota olinkin jo odottanut eli Lohjalle SNJ:n pääerikoisnäyttelyyn. Mä vaan tykkään tosi paljon esittää koiria ja mun mielestä näyttelyissä käyminen on kivaa, joten aina suurin piirtein lasken päiviä seuraavaan näyttelyyn. 

Oltiin melko hyvissä ajoin perillä ja kun otettiin Foxi ja veljensä Vertti pois autosta niin saatiin kyllä minä ja Vertin omistaja hävetä silmät päästämme, veljekset nimittäin aloittivat aikamoisen metakan kun haukkuivat muille parkkipaikalla olleille koirille. Päästyämme rokotusten tarkastuksesta olikin seuraava tehtävä etsiä häkeille sopivat paikat, onneksi löydettiin aika hyvät paikat läheltä kehää. Tungos oli melkoinen ja kehä postimerkin kokoinen. Lisäksi meitä varoiteltiin että tuomari on tosi tiukka ja jakaa paljon H:ta. 

Päästiin pienen odottelun jälkeen kehään ja sain Foxin helposti aseteltua. Tuomari tuli katsomaan Foxin hampaat ja kokeilemaan kiveksiä. Tämän jälkeen juostiin postimerkkiä ympäri. Onneksi meidän luokassa ei ollut kuin muutama koira. Foxi liikkui oikein hienosti eikä nuuskinut ollenkaan. Pian päästiinkin sitten arvosteltaviksi. Tuomarina meillä oli Bjarne Sörensen Norjasta. Hän tuli vielä kokeilemaan Foxin karvaa ja onnistui kyllä aika hyvin pöllyttämään sitä :D Foxi seisoi oikein hienosti ja liikkui myös tuttuun tapaansa eli hyvin. Meidän toisen junnuluokkaesiintymisen tuloksena EH.

"Nice head & expression. Good neck. A bit straight in front. Too long in loin. Very good bone & feet. Nice temperament. Body needs time to develop"
 
Jälleen kerran tuli siis sanomista suorasta etuosasta. Lisäksi on vartaloltaan pitkä. Ja edelleen tarvitsee aikaa kehittymiseen. Olen tyytyväinen meidän EH:seen ja olen täysin samaa mieltä arvostelun kanssa. Vaikka loppupäästä tollereiden arvostelua alkoikin lähes kaikille rapsahdella ERI niin me sentään saatiin kunnollinen arvostelu, eikä mitään kahden rivin arviota, jossa on täysin samat sanat kun jollain muulla. Sitä paitsi, kirkastettinhan me sitä edellistä näyttelytulosta, viimeksi saatiin H ja nyt oltiin sentään Erittäin Hyviä. Tai siis Foxi oli :)
Tänään yritin ilmoittautua ensi viikonlopun möllitokoon, mutta se olikin jo täynnä. Täytyy katsoa mitä keksitäänkään ensi lauantaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti