Sivut

keskiviikko 28. syyskuuta 2011

Tokoa

Otsikot on kyllä huikaisevan mielikuvituksellisia... :)

Oltiin sunnuntaina jälleen ohjatuissa treeneissä Kelliksellä. Meitä taisi olla viiden koiran ryhmä yhdellä ohjaajalla. Paikka oli aika huono, koska Foxi ja muutkin koirat olivat tosi kiinnostuneita nurtsilla olleista hajuista. En tiedä mitä siinä oikein oli, oliko joku edellisen ryhmän ohjaaja viljellyt namit maahan, olivatko puput hengailleet siinä yöllä vai mitä.

Tehtiin aluksi luoksepäästävyys. Foxi oli hienosti paikallaan ja antoi katsoa hampaat, eipä tässä ole mitään ihmeellistä. Sitten tehtiin seuraamista. Pätkä oli meidän osaamistasoon nähden tosi pitkä, mutta se meni kuitenkin ihan hyvin. Täytyisi varmaan saada joku videoimaan meidän seuraamista, koska haluaisin tietää miten vinossa Foxin takapää oikein on kun se seuraa. 

Paikkamakuu, eli meidän bravuuri. Tässä meillä ei ollut mitään ongelmaa, vieressä ollut kääpiösnautseri häiriköi aika kivasti. Palkkasin maahan ja vapautuin suoraan makuusa. Pitäisi varmaan kokeilla vähän pidemmällä matkalla ja sitä aikaakin joskus katsella. Mutta Foxi pysyy eikä ihan helpolla kyllä nouse. 

Luoksetuloa. Meidän ongelma. Tällä kertaa Foxi tuli jo toisella käskyllä, kun sitä yleensä saa houkutella enemmänkin. Tuli eteen ja siitä sivulle. Varmaan tehdään jatkossa niin että kutsun vaan suoraan sivulle, josko jumittaminen jäisi sitten kokonaan pois.

Kaukoja(i-m). Näissä meillä ei ole mitään ongelmaa. Vaihdot on mun mielestä hyviä ja koira ei liiku mihinkään. Toimii käsky+käsimerkki tai pelkällä käskyllä. Matkaa voisi pikkuhiljaa alkaa kasvattaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti