Sivut

keskiviikko 14. syyskuuta 2011

Noutoja

Satesena maanantaina(jo ainakin kolmas sateinen maanantai putkeen) päätin lähteä koulun jälkeen metsään tekemään noutoja. Edellisestä metsätreenikerrasta onkin jo pitkä aika. 

Vein damin jonkun matkan päähän ja käskin Foxin hakemaan. Se kyllä nyt oikeasti noutaa jo aika hyvin ja varmasti. Välillä heitin damin ja välillä vein ja Foxi nouti. Se malttaa hyvin istua mun vierellä ja odottaa lupaa lähteä noutoon. Helpohkoa hakuruutua olisin halunnut kokeilla, mutta se jäi tällä kertaa tekemättä. 

Loppuun tein laahausjäljen. Foxi istui käskyn alla odottamassa kun vedin jäljen, josta ei kyllä kovin pitkää tullut. Laitoin hihnan Foxille ja käskin liikeelle. Koira niin tiesi että jotain jäi matkalle sillä se veti ihan hulluna. Rauhoittelin vähän sitä jäljen aloituspaikalle ja lopulta päästin menemään. Jälki oli tosiaan aika lyhyt mutta työskentely oli oikeasti tosi upeaa! Kaninkarvadamikin nousi ja palautui mulle jäljen päästä :) Tämän suorituksen jälkeen ajattelin että nyt pitäisi lopettaa kun saatiin hienosti onnistunut suoritus vaan enpä sitten lopettanutkaan. Tein vielä toisen jäljen ja sen Foxi kyllä jäljesti hienosti ja otti daminkin, mutta sitten sai toisen koiran hajun ja pudotti damin. Seuraavalla kerralla kyllä lopetan siihen onnistuneeseen suoritukseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti