Sivut

tiistai 7. elokuuta 2012

Kolme näyttelyä

Osallistuttiin Foxin kanssa kaikkina kolmena päivänä Kuopion Sawo Show'hun. Meillä ei varsinaisesti ollut mitään tavoitteita, vaikka erinomaista toivoin ainakin jollekin päivälle. Majoituttiin mummolassa puolentoista tunnin ajomatkan päässä. Oli aikamoinen matka ajeltavaksi monena päivänä peräkkäin, joten jos joskus myöhemmin osallistutaan samaan näyttelyyn niin majoituttaan mielummin tuttujen luona Kuopiossa. 

Perjantaina tollereilla piti olla tuomarina Honey A. Glendinning muistaakseni Kanadasta. Hän ei päässyt kuitenkaan koko näyttelyyn paikalle, joten saimme perjantaille tuomariksi John Walsh -nimisen irlantilaisen herrasmiehen. 

Foxi esiintyi mukavan reippaasti ja virkeästi. Tuomari tutki Foxia tosi tarkkaan ja se ei näyttänyt Foxia tällä kertaa haittaava, joten ne aiemmat niiailut oli jonkinlainen hetkellinen ongelma vain. Tulokseksi nuorten luokassa erittäin hyvä ja sijoitus luokassa toinen.

Up to size. Balanced head, correct bite, good pigmentation. A bit long in body. Would like him shorter in coupling. Angulations ok, would like straighter front legs and cleaner rear movement.

Perjantaina ROP Reetu, Hedera's Go For It ja VSP Daisy, Middle Island's Afterglow Amber. Onnittelut! 

Lauantaina oli tuomarina
Lokodi Csaba Zsolt Romaniasta. Hän ei tutkinut koiria kovin tarkasti, mutta arvostelu oli silti ihan kattava. Tällä kertaa Anni esitti Foxia, joka saikin erinomaisen ja oli nuorten luokassa toinen! 

 Good muzzle and the skull. Medium behind angulations. Strong stop. Correct bite. Good shoulder. Good chest. Parallel hocks. Open elbows. Correct set and carriage of tail. Good hair quality.

Lauantaina ROP oli Ramon, Fireheart Kid Sundance ja Vsp Daisy, Middle Island's Afterglow Amber.

Viimeisenä näyttelypäivänä tollerituomarina oli taas romanialainen, tällä kertaa Christian Vantu. Vaikutti oikein mukavalta tuomarilta. Hän halusi että tollerit olivat vilkkaita ja energisiä kehässä, joten moneen arvosteluun kirjoitettiinkin "needs more temperament". Anni esitti jälleen Foxin ja tulokset olivat samat kun lauantaina, eli erinomainen ja nuorten luokan toinen! 

 Elegant male with good balance. I would like to have different expression. Very good angulations. Good top line. Moves very well. Should have more temperament.

Heheh, elegant, millainenkohan silloin täytyy olla. Mun mielestä ehkä vähän hassusti sanottu. Ja en ihan tajua tuota ilmejuttua. Erilainen ilme, mutta millainen? Yleensä ilme on ollut niitä asioita, joita Foxissa on kehuttu. 

Sunnuntaina ROP meni aiempien päivien VSP:lle eli Daisylle, Middle Island's Afterglow Amber ja VSP Reetulle, Hedera's Go For It. Onnittelut!

Tästä reissusta jäi itselleni kiva maku suuhun. Tuomareista ei etukäteen tiedetty oikein mitään vaan fiilis oli lähinnä "sika säkissä". Kaikki kuitenkin osoittautuivat oikein mukaviksi ja asiantunteviksi herroiksi. Lisäksi tietenkin mieltä lämmittää ettei tämän viikonlopun saldona ole kolme EH:ta :) Kiitokset vielä Annille ja Marjalle seurasta ja Foxin esittämisestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti