Sivut

perjantai 10. elokuuta 2012

Latvasta laho

Mulla ei ole tapana kirjoitella tänne kahdesti päivässä, mutta nyt haluan kirjoittaa kun ärsytys ja tapahtumat ovat vielä tuoreina muistissa. 

Keksin mennä tekemään yhden(ja ihan oikeasti vain YHDEN) hakuruudun lähimetsään, josta löytyikin sopiva aukeahko alue. Sellainen, millaisella ei ole aiemmin treenattu. Foxi jäi odottamaan kun levittelin dameja aukiolle. Ruudusta tuli meikäläisen mittakaavalla aika iso. Jostain syystä vain sitä tehdessä kävelin, enkä ollenkaan ajatellut mihin jätin damit. 

Lähetin Foxin etsimään ja huomasin kun se löysi yhden damin. Se katsoi minua dami suussa ja sen olisi tietenkin pitänyt suoraviivaisesti lähteä tuomaan sitä minulle. Jostain syystä luotin siihen että kyllä se tuo sen, mutta ei olisi pitänyt. Punaturkki nimittäin oli ilmeisesti jo bongannut toisen damin ja kävi VAIHTAMASSA!!! Meillä oli ehkä aavistuksen verran tällaista vaihto-ongelmaa joskus aiemmin, mutta se ei koskaan pääsyt kovin pahaksi. Palautti vaihtamansa damin nätisti.

Sitten osoitin sille aika selvästi paikan mistä seuraava dami löytyisi. Siis toisin sanoen osoitin kädellä sen damin suuntaan. Foxi lähtikin sinne, mutta sai hajun toisesta, markkeerausdamista, joten se kävi poimimassa sen mukaansa. Tämän jälkeen haetutin vielä kaksi damia eli kaksi jäi hakematta. 

Lähdin hakemaan jäljelle jääneet damit pois ja ensimmäistä jouduin hetken etsimään, mutta toinen, sen kohtaloksi tuli jäädä metsään :o Lähetin jopa Foxin etsimään sitä ja se lähtikin vauhdilla. Oikeastaan työskentelynä paljon parempaa kun siinä varsinaisessa hakuruudussa. Parempi vauhti ja ihan selkeää työskentelyä eikä mitään haahuilua. Koska sitä damia ei nopeasti löytynyt niin käskin Foxin pois. 

Etsin ja etsin sitä damia varmaan puoli tuntia siitä pieneltä aukion lämpäreeltä, mutta eipä löytynyt. Kivaa, se oli sentään meidän ainoa aivan tavallinen ja normipainoinen dami... Täytyy varmaan käydä joku päivä katsomassa josko se vielä löytyisi. Tosin en kyllä ole ihan 100% varma oliko minulla edes sitä damia mukana, eli se voi periaatteessa olla täällä kotonakin. Mulla vaan on selkeä mielikuva siitä että heitin sen mustikkavarvikkoon niin ettei sitä oikeastaan näkynyt kunnolla. 

NOTE TO SELF: tee sitä hakuruutua ajatuksen kanssa eikä haahuillen! Muista montako damia millaisia sinne on viety! Ja tietenkin hieman helpottaisi ruudun tyhjentämistä jos edes suunnilleen muistaa mihin ne damit on viety. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti