Sivut

keskiviikko 25. heinäkuuta 2012

Linjoja ja jänisjahtia

Ollaan vietetty lomaviikkoa Tahkolla. Foxi on karistanut viimeisetkin karvansa uidessaan Syvärissä.  Kumma kyllä, se muisti paikan, jossa käytiin viime kesänä uimassa ja alkoi sinne suunnalle mentäessä vetää ja inistä innossaan. Uimaan se ei ihan huvikseen mene vaan sille täytyy heittää jotain.


Tiistaina tehtiin mökin pihanurmikolla linjaharjoituksia. Foxilla oli virtaa ja vauhtia ihan mielettömästi! Oikein mukavannäköistä toimintaa siltä. Vauhtia ja intoa oli, mutta se ei kuitenkaan kuumunut liikaa ja oli ihan hallittavissa. Ote damista oli hyvä ja rauhallinen. Nostot ehkä vähän räpeltämistä, koska Foxi teki niin kovalla vauhdilla. Palautukset myös vauhdikkaita ja varmoja.


Yksi ilta tulin lenkiltä ja päästin Foxin irti vähän ennen tätä mökkiä. Se juoksikin vauhdilla ovelle ja kun ovi ei heti auennut se lähti kiertämään taloa. Seuraava havainto oli kun näin ensin jäniksen juoksevan hurjaa kyytiä mäkeä alas ja innosta huutavan Foxin sen perässä. Keuhkot täyteen ilmaa ja huuto, josta ei yllätysyllätys ollut mitään apua. Korkeintaan se kummastutti mökin ympärillä olevan golfkentän pelaajia. Lähdin rauhassa Foxin perään ja ehdin jo pelätä että sille on käynyt jotain, jäänyt vaikka auton töytäisemäksi tai jotain. Pian se kuitenkin tuli täyttä laukkaa kieli poskella roikkuen minun luokseni! 


Katselin hieman tuota meidän kalenteria. Näköjään olen onnistunut ilmoittamaan Foxin näyttelyyn joka ikisenä elokuun viikonloppuna :o Puolustaudun sanomalla että nyt on kausi päällä ja syksyn ja sisänäyttelyiden taas alkaessa näyttelyt luonnollisestikin vähenevät.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti